Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Stephan,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling waarin u de betrouwbaarheid en de nakoming van beloftes door Kenners BV benadrukt. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en wij zijn verheugd te horen dat u onze service betrouwbaar vindt.
We streven bij Kenners BV altijd naar perfectie en een optimale klanttevredenheid. Uw score van een 8 is uiteraard fantastisch, maar wij zijn benieuwd naar uw suggesties om onze service nog verder te verbeteren. Ons doel is om iedere klant een 10-waardige ervaring te bieden. Uw inzichten zijn daarom cruciaal voor ons.
Momenteel genieten we van een hoge klanttevredenheidsscore van 9.4, gebaseerd op 4,171 beoordelingen, en 98% van onze klanten beveelt ons aan. Wij zijn trots op deze resultaten en streven ernaar deze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te overtreffen.
Mocht u specifieke suggesties of opmerkingen hebben over hoe wij onze dienstverlening voor u naar een 10 kunnen tillen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 301 2306 of per e-mail via onze helpdesk. Wij kijken uit naar uw verdere input en staan altijd klaar om onze service te verbeteren.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Kenners BV. We hopen u in de toekomst nog vaak te mogen bijstaan.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners / SousVideKenners team