Eerlijk en heel erg klantvriendelijk
I recently bought my first Instant Pot from Sousvidekenner.nl and I must say I am really impressed. Before my purchase I emailed them to ask about the manual and if shipping to Germany was Okay. The emailed back in the very same day. Then I ordered my Instant Pot, it was at my front door in 2 days. (And I live in no man's land Germany). As an expat American living in Europe this kind of customer service is unheard of and greatly appreciated! Top notch business in my eyes. Thank you Thank You Thank You! Happy Cooking!
artikelen van zeer goede kwaliteit leveringstermijn moet beter
Beste Ilse, we vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Helaas heeft DPD hier voor de vertraging gezorgd. Wij hebben namelijk je bestelling 2 uur na betaling al aangeboden en je hebt hiervan ook bericht via de track & trace link van DPD. Wij verzenden 6 dagen per week (op zondag t/m vrijdag) en uw bestelling had normaliter ook de volgende dag (vrijdag, of desnoods zaterdag) afgeleverd moeten worden. De zending was op 27-05 om 17:29 uur als "in transit". Dezelfde dag nog dus, zoals u kunt zien in uw track & trace link: https://tracking.dpd.de/status/en_GB/parcel/05218974344054). Helaas heeft het daarna maar liefst 4 dagen geduurd tot het in hun parcel centre bij jou in de buurt was aangekomen, en nog één dag om het bij je thuis af te leveren. Het is helaas voor ons bijna niet te doen om alle zendingen dagelijks handmatig te controleren op vertraging en we vertrouwen op de betrouwbaarheid van de vervoerder (want het gaat in 99% van de gevallen gewoon goed) of een seintje van de klant wanneer er vertraging optreedt. Hoewel we aan vertraging in de praktijk meestal helaas weinig kunnen doen, zullen we altijd ons best doen om een oplossing te vinden, indien mogelijk (bv door het pakket opnieuw aan te bieden als blijkt dat deze vermist is geraakt). We zijn dagelijks van 10 tot 17u erg goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Helaas hebben we in dit geval geen melding gehad tot we deze review ontvingen, en dat betreuren we ten zeerste omdat wij er alles aan hebben gedaan om uw pakketje op tijd bij u te krijgen en de vertraging ontstond bij de vervoerder. We hopen dat deze uitleg heeft geholpen en hopelijk zien we u nog eens terug!> Met vriendelijke groet, het Kenners team.
Original review
bestelling vacuum zakken geplaatst 27/05/2021 geleberd op 01/06/2021 na 15h Intussen levering vlees gisteren noodgedwongen moeten inpakken in gewone diepvrieszakken die niet werken met de vacuum machine. Ervaring met andere bestellingen uit Nederland : bestellen, volgende dag geleverd, zelfs op zaterdag
eenvoudig gebruik, redelijk makkelijk op te bergen (verwarmingsonderkant kan "in" de bak). Wel even in de gaten houden qua starttijd
Fijne zaak, voor zover ze de producten op voorraad hebben. De planning omtrent verwachte artikelen is nl. minder goed. Er werd mij echter een prima alternatief geboden en daar ben ik zeer tevreden mee. Twee punten nog: Sousvidekenner zou m.i. best wat aan acties mogen doen, al is het maar met gebruikte en goed bevonden artikelen. Ten tweede is het assortiment tamelijk klein, vooral wat accessoires betreft. Dat val nog een wereld te winnen.
Perfecte levering en info
Sous vide waterreservoir en gewichten gekocht. Alles was prima ingepakt. Vriendelijke klanten service. Ik beveel deze site aan.
Leuk om mee bezig te zijn en je de techniek eigen te maken. Kookboek over Sous Vide, is ondersteunend met leuke recepten.
Ik had een bestelling gedaan en hierop zat veel levertijd. Ik kreeg bericht dat hier ook een goede vervanger voor was, die veel sneller leverbaar was. Ik had hier nog enkele vragen over, die snel werden beantwoordt. Goede ervaring met de site en vriendelijke personeel. Zeker aan te bevelen.
The pot came in good condition once in stock. It had not been clear to me that it was not in stock when I ordered hence 4 stars, otherwise all good.
Snel geleverd, ben heel tevreden.
Het bestelde artikel snel en zonder problemen ontvangen. Ben er meteen mee aan de slag gegaan en gebruik het nu regelmatig.
Instantpot werkt naar behoren.
Je krijgt wat je vraagt.
Ik heb een Instantpot gekocht op deze website. Hoewel de instant port niet op voorraad was, werd ik af en toe geïnformeerd over de status. Ik stel uw snelle reactie zeer op prijs. Productprijs is relatief goedkoper in vergelijking met andere websites. Ik raad deze website zeker aan om je producten te kopen.
Ik gebruik uw tabel iedere keer dat ik sous vide kook tot mijn grote voldoening. Gr Pierre
Goed advies. Goed bereikbaar. Vlotte levering. Eerlijke prijs
Besteld product voldoet aan verwachting. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Komen afspraken na. Was snel geleverd.
Vlotte afhandeling en no nonsens
monster apparaat ben er blij mee
Instant pot gekocht. Eerste gerecht: 48uur sousvide beef ribs. Als die hard bbq'r kan ik alleen maar zeggen; outstanding!!!. 50 min pulled pork pressure cooked was mega goed. Hickory smoke toegevoegd dmv ziva pro smoke gun. Kip uit de pressure cooker (5 minuten) en dan krokant uit de airfryer is perfect. Lang verhaal kort; wil je 95% van de smaak met 15% van de tijd go for it. fotos op verzoek
Ik bestelde mijn artikel en had het de volgende dag al in huis.
Goede service, goed advies, vlotte levering
Zeer tevreden over jullie manier van werken was klant bij bol maar daar werd de fabriekspromo niet doorgevoerd ik ben leek in sousvide koken en alles wordt correct uitgelegd aan de telefoon neemt men zeker de tijd om mijn vragen te beantwoorden
7 Molenbaan
Capelle aan den IJssel 2908LL