Sousvidekenner is een bedrijf dat uitstekende klantgerichte nazorg levert.

Enkele maanden geleden bij Sousvidekenner een vacumeermachine gekocht. De machine vacumeert vacumeerzakken met een gladde zijde en een zide met miicrostructuur goed. Enkele weken terug bij sousvidekenner een transparant kunstof vacumeerbak gekocht die helaas niet goed vacuum te zuigen was. Na telefonisch overleg en fijne, betrokken informatievoorziening van het bedrijf bleek dat de vacumeermachine, in i.c.m. de 'box' niet voldoende functioneerde/ vacuum zoog. Met gebruikmaking van de toegezonden retourlabels hebben wij eerst de vacumeermachine ter observatie/reparatie opgestuurd en enkele dagen later op verzoek van Sousvidekenner ook de vacumeerbox. Dit laatste om, vóór de retourzending naar de klant, er zeker van te zijn dat de beide retourgezonden producten door ons weer probleemloos konden worden gebruikt. Omdat de reden van het niet 100% vacuum trekken van de box niet 100% duidelijk bleek, hebben wij een nieuwe incumeermachine ontvangen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er natuurlijk nog lange tijd garantie op de beide prducten zat, maar ... de tijd en aandacht die door het bedrijf aan het ontdekken en opheffen van het probleem is besteed is meer dan men hedentendage ontvangt bij andere bedrijven. Wij zullen dit bedrijf dan, wegens hun inzet en producten dan ook zeker WEL aanbevelen om bij te kopen. Wassana Wilamas van bedrijf Sushi Wad.

Geweldig.

Overzichtelijke website. Ook de klantenservice is uitstekend verzorgd. Geen klachten over. De prijsstelling is ook prima. Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

Was goed

Super en smel geregeld

Super en snel geregeld

Verstand van zaken

Blij dat ik bij deze webshop terecht ben gekomen. Ze hebben mij goed geholpen met advies over circulator vs waterbad Zeker een aanrader!

Buiten het feit dat levering 2 dagen duurde alles ok.

goede service

wordt goed geholpen en de bestelling is vlug gekomen

Fijne site, veel info voor beginnende sous vide gebruiker

Al veel geleerd.

perfect

van begin tot einde perfecte service

Goede en nette levering

Altijd snel en goed

Heel tevreden over service en info

Zeer betrouwbaar en goede service. Prima producten.

Correcte en snelle levering

Bestelling werd correct en op tijd geleverd

Super !!!!

top bedrijf. ontzettend vriendelijke medewerksters die er alles aan doen om zo snel mogelijk, tevreden klanten te krijgen. Uitlever foutje van de bezorgdienst is binnen een dag keurig netjes geregeld door de medewerksters.

Na jaren lang gehannes de Caso VC 350 vacuümmachine gekocht, echt een fantastische machine! Bij besteld de Foodsaver FRESH vershouddoos 0,5 liter (vacuüm container) en Hendi vacuümzakken met reliëf 150x250mm (100 stuks) en allemaal prima materiaal.

snelle levering ook in België

Toestel voldoet volledig aan mijn verwachtingen

zeer tevreden over de aankoop

Het toestel valt zo wi zo mee.

service!

Omdat het een kleine ondernemer is ben je geen nummer maar een zeer gewaardeerde klant.

Fantastisch apparaat die Crockpot Express

We hebben een Crockpot Express multicooker aangeschaft via hier. Omdat hij hier het voordeligst was. Snelle levering en dus een mooi ding voor een leuke prijs.

Uitstekende dienstverlening . Mensen denken mee en helpen naar een oplossing zoeken. Dank u wel!

Bestellingen worden netjes op tijd en verzorgd geleverd. Levering van deksel voor 12 liter waterbak keurig opgelost even als het scheidingsrekje welk wij hebben omgeruild voor het ideale functionele model. Erg jammer dat bestellingen lager dan 20/25 euro niet ( zoals bijv. bij Bol.com) zonder verzendkosten worden geleverd. Dit bevorderd zakelijk gezien geen klanten binding. Aanbevelen ja maar wel met bovenstaande opmerking!

Goede kwaliteit/prijs, snel levering.

Goede kwaliteit/prijs, snel levering.

Snelle levering, redelijke prijs.

De sousvide is wat hip. De doorzichtige bak mag best van isolatie voorzien zijn. Een isolerende deksel zou mi ook een beter idee zijn als de balletjes. In principe kan de ouderwetse hotel water verwarmer met een thermostaat ook voldoen? :-). Gebruik hem vooral als eierkoker die gegarandeerde zachtheid van ei garandeert. Ding dis voor happy en hippy cooking.

Prima geleverd

alleen een bak gekocht , daarna kreeg ik een mail dat er ook een deksel was ( 12 liter) deze gekocht ,ging allemaal goed.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL