Uitstekende service, betrouwbare business partner

Ook als er vertraging dreigt zorgt dit bedrijf dat er tijdig geleverd wordt. Een bedrijf om op te kunnen vertrouwen.

Super snel prima product

Zondag besteld en dinsdag geleverd. Stevig verpakt. Geen poespas gewoon goed.

Top! Snelle levering

Erg blij met deze winkel. Goede en snelle levering. Ik shop graag nog een volgende keer!

Alles perfect in orde

Alles op tijd na vlotte bestelling en levering

vlugge levering

product wat ik heb besteld is ideaal voor mij

Alles prima Dus gerust hier bestellen is niets mis mee

gewoon goed

Weer vlekkeloos verlopen levering met duidelijke communicatie.

Was zoals een paar keer eerder naar de goed werkende en duidelijke website van souvidekenner.nl gegaan omdat ik op korte termijn folie nodig had die makkelijk te vinden was met duidelijke omschrijving en de zekerheid dat het op voorraad zou zijn. In beveiligde omgeving bestelling geplaatst en betaald. Via mail ook weer onmiddellijk bevestiging gekregen van bestelling en belofte van snelle levering. Volgende dag al mail met track en trace en zelfde avond al gezien dat het al onderweg was. De dag hierna al keurig volgens verwachting van DHL binnen beloofde termijn bezorgd door nette vriendelijke bezorgster. Precies wat ik besteld had goed verpakt in huis dat noem ik nu web winkelen zoals het moest zijn.

De juiste spullen, snel verzonden.

Niks op aan te merken.

Klantvriendelijk en snel

Vorig jaar heb ik een sous-vide set cadeau gegeven aan mijn zoon. Onlangs werkte het apparaat niet meer, dus ik heb contact genomen met het bedrijf. Ze reageerden binnen een dag. Ik moest een filmpje opsturen en weer binnen een dag kreeg ik een nieuw apparaat. Super vriendelijk, snel en klantvriendelijk

Top uitleverung e service.

Een bestelling geplaatst voor een sous-vide waterbak met deksel en isolatie hoes, waarna bleek dat de waterbak niet meer op voorraad was voor een verjaardag van één van onze kinderen. Toen gebeld met de vraag wanneer deze binnen zou komen.: na 1 maart, dat was te laat. Oh, maar dan sturen alvast de aanwezige artikelen en komt de bak later en dat zonder extra verzendkosten. De waterbak kwam toch nog een paar dagen later op tijd binnen. Dus top service.

Heel fijn apparaat makkelijk te bedienen een winst in onze keuken

Goede service verleend na klacht

Goed telefonisch kontakt. Na melding van een defect nieuw materiaal opgestuurd gekregen

Correct en sneller dan verwacht

Door defect van een gelijkaardig model direct een ander nodig . 24u na de bestelling kreeg ik het pak al toegestuurd. Terwijl er op het levermanifest stond dat het 3 dagen kon duren

topwinkel!

Winkel met degelijke producten aan eerlijke prijzen. Snelle levering maar ook snelle reactie op je vragen of problemen. Je krijgt ook een degelijk antwoord op al je vragen omtrent sousvide en al wat erbij hoort. Ik heb al meermaals een bestelling gedaan en telkens tot in deperfecie behandeld. Ik ben fan.

Super snelle levering.

Bestelling volgende dag al in huis.

Goede site

Alles klopt

Zeer goede dienstverlening

Er was een probleem met het product maar zij hebben dit heel correct behandeld Ik kreeg geld terug Mogelijk is het probleem met het product opgelost Ik zal het zeker opnieuw bestellen omdat ik weet dat ik kan rekenen op hun klantendienst

Super producten assortiment

Compleet assortiment waar alles voor iedereen te vinden is van beginner tot ervaren sousvide gebruikers.

Prima afhandeling

Correcte levering. Is wat het moet zijn.

Kopen zonder gezeur

Snelle en vlotte levering

Zeer positief, aan te raden

Alles is zeer positief, zowel de levering als de geleverde goederen!

Goede kwaliteit

Helaas was de bezorgdienst slordig en kwam het pakket in een zwaar gehavende doos aan. Hier voor de zekerheid eerst een foto van gemaakt, maar het artikel en zijn verpakking bleek gelukkig ongeschonden

Top Preis! Schneller und zuverlässiger Service! Alles bestens!

Goed assortiment en snelle levering.

Ik vond meteen wat ik zocht en een dag later was het al thuis. Prima geregeld!

Snelle levering!

De sousvide accessoires nog niet gebruikt maar wel het deksel op mijn instant pot,past perfect!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL