Net als de vorige keer snel geleverd en goede producten

Goede prijs/kwaliteits verhoudingen en een snelle levering. Dit keer een instant pot en een losse sous vide stick aangeschaft met nog wat rand artikelen. Alles al uitvoerig getest en ben er net als de vorige keer weer zeer tevreden mee.

Prima artikelen en snel geleverd

Meerdere artikelen besteld en snel geleverd en goede service

Adequate response en conform afspraak

Informatieve site Snelle en goede response Snel.en op tijd geleverd Producten goed verpakt en zoals afgesproken.

Voortreffelijk

Produkt prima. Service prima Correcte levering

Hele goede service

Hele fijne service en communicatie toen ik een klein misverstand had over mijn bestelling. Geweldig!

Geweldige pan

Super blij met mijn instant pot

Supersnelle service en levering

Mijn sous vide producten en vacuümmachine waren keurig verpakt, alle beloofde extra's zaten erbij. Telefoon wordt snel en keurig beantwoord.

Goed en snel geleverd

Product is zoals verwacht goed en snel verzonden. Product is pas een paar weken in gebruik en nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.

Top vacumeer machine

Werkt erg goed, gaat lekker snel.

Prima levering en prijs.

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Snel geleverd en goede Kwaliteit.

Ik heb een Vacuum Machine met een kamer er in, dus voor mij maakt het sowieso niet uit, als ik zakken gebruik met relief in de binnen zijde, maar mijn broer heeft eentje waar je de zakjes met voedsel aan de buitenkant komt van het apparaat, en het lucht er uit gezogen wordt. Op beide vacuum machines werken ze goed. Het zijn goede stevige zakken, waardoor je ze niet gauw doormidden smelt. Zal ik het weer kopen, zeker weten, maar dan voor mij zonder relief. Dit is de 2e keer dat ik hier wat gekocht heb, ze zijn het goedkoopste met uitstekende kwaliteit.

Zeer goede service

Al meerdere malen wat besteld super tevreden

Hele snelle levering!

Groot assortiment, duidelijke informatie en zeer snelle levering! Zeker een aanrader.

prima toestel

Zeer degelijk toestel, werkt prima

Snelle service, goed product

Ik zocht vacuüm zakken voor o.a. sousvide koken. Op deze website vind je snel het juiste product. Prima omschrijving. Goed product. Eerlijke prijs. Snelle levering.

Goede service en deskundigheid.

Duidelijke website met zéer deskundige mensen,produkt goed op tijd geleverd

heel gebruiksvriendelijk en efficiënt.

Per toeval ontdekte ik dit toestel. Denk er zelfs aan om er één te schenken aan mijn zoon.

Prima apparaat. Stil en snel op temperatuur.

Meerdere keren gebruikt. Vlees wordt veel malser.

Superservice

Zat in de problemen, ik had nog enkele tientallen kilo's vlees te verpakken en mijn rollen met zakjes waren op. Nieuwe besteld en 's anderendaags in huis! Hier bestel ik zeker weer!

Mijn bestelling kwam niet aan Contact opgenomen met sousvidekenner Deze mensen hebben dat prachtig opgelost Okk al lag de fout aan de vervoerder Een aanrader om daar te bestellen

Vlotte service en positief meedenkend

Voor snelle levering bleek ik met voor kerst toch net te laat voor levering ‘ next day’ In overleg opnieuw besteld en af kunnen halen die middag. Retourzending snel verwerkt! Dank voor medewerking! Varkensspiesjes (marineren en langzame garing) met afbakken op BBQ waren voortreffelijk!

Mooi produkt en de andere dag geleverd.

Zeer aan te bevelen

Gewoon heel goed!

Al diverse producten gekocht bij Kenners. Duidelijke website, nette prijzen, snelle verzending en mogelijkheid tot achteraf betalen. Allemaal zaken die ik belangrijk vindt. Ook telefonisch al diverse malen een medewerker gesproken als ik vragen had. Ben altijd keurig te woord gestaan en bij m’n laatste aankoop (een Smoke Gun) ook weer perfecte uitleg gekregen en tevens het advies om de Bubble maker erbij te nemen. Erg leuk ding! ;-)

Goed advies en informatief

Stefan reageerde snel en gaf uitstekend advies!

Snelle levering, prima prijs

Crockpot slowcooker volgende dag bezorgd, zoals beloofd. De prijs was lager dan bij andere leveranciers.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL