Snelle nette levering

Makkelijk bestellen, goede uitleg op de site. Producten snel binnen gekregen

Super snelle levering, met de juiste maten

Topservice!

Mijn sousvide-stick was defect, doorgemaild naar sousvidekenner.nl Filmpje van de foutieve werking moeten doorsturen en bijna onmiddellijk melding gehad dat een nieuw toestel werd opgestuurd. Binnen 2 dagen had ik nieuw toestel in huis en defect toestel niet moeten terugsturen wat mij een hele rompslomp bespaarde!

Snel geleverd en prima prijs kwaliteit

Prima bedrijf om iets aan te kopen. Correct, snel en duidelijk.

Snelle service en product precies zoals beschreven

Tevreden over kwaliteit van product en snelle service!

magnifiek tevreden

instant pot ervaring.. zalig... echt een must in ieders keuken... perfecte gerechten , smaken... gemakkelijk te hanteren ... ik raad dit iedereen aan... bestellen en leveren verloopt heel vlot... het is gewoonweg TOP..!!!!

Met de multi coocker is het geweldig koken denk ik!!!

Heb deze pan nog te kort om te zeggen wat ik er van vind!!!

tot tevredenheid opgelost van probleem

sous vide stick opgestuurd gekregen die herrie maakte. deze terug gestuurd naar importeur. ging daar wat stroef met de afhandeling kenners gebeld en het probleem voorgelegd de zelfde middag nog een nieuwe opgestuurd. dus het zoeken naar een oplossing maken ze echt waar.

Goede producten, snelle levering

Bestelling kwam binnen 24 uur

snelle en correcte bezorging

Bestellen leveren fantastisch

Heb hele goede ervaring met dit bedrijf

Apparaat is tof,even leren

Makkelijk te bereiden en fantastisch vlees

Makkelijk en heerlijk .

zeer goed

alles perfect in orde met de levering

een geweldige site/ bedrijf

makkelijk en snel te bestellen en de levering ging prima en snel

Fijne winkel

Al meerdere dingen aangeschaft naar volle tevredenheid.

Alles naar wens

Alles wordt geleverd zoals beloofd en voor een prima prijs-kwaliteit. Erg tevreden over!

Zoals altijd goede kwaliteit van de sousvide zakken levering super snel zoals gewoonlijk. Deze webshop is zeker aan te raden.

Perfect geholpen

Mijn instant pot duo evo plus had een defect onderdeel, maar die zijn niet los te koop en ik had het apparaat ook gekregen waardoor ik nergens garantie of ondersteuning kon vragen. Gelukkig hebben ze hier hun uiterste best gedaan en toch het onderdeel gevonden en naar me verscheept en hoef ik gelukkig niet op zoek naar een nieuwe instant pot nog.

Pakketje snel geleverd. De slagroompatronen werken goed

Nette levering, keurig verpakt en op tijd volgens afspraak.

Tevreden met de snelheid van het geleverde artikel.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding. Niets op aan te merken. Een aanrader!

prima!

Prima! snel en keurig bezorgd. Koksbrander werkt prima. benieuwd hoe lang de gasfles mee gaat ;)

Na een dag al kapot

Slecht

bagger

Bagger niet te schavelen geef je je grootste vijand niet stop er mee

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL