Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Zeer goed. Snelle levering

Ik had al een Crockpot nu een instant pot duo evo plus erbij. Helaas de bijgekochte losse deksel zat een flinke deuk in de knop. Maar verder tevreden.

Snelle en complete levering

Makkelijk online besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Deze werd keurig volgens planning geleverd. En helemaal compleet!!

Such good customer service!

We missed the initial delivery date and we have been contacted both by phone and email in a really nice and personal way in order to reschedule our delivery date and time. Everything went very smooth, we have received plenty of updates and we felt in safe hands.

Mijn crockpot ging net kapot en had heel veel vlees bereid. Na gezocht te hebben op internet kwam ik deze weer tegen in een nieuw jasje, voor een vriendelijke prijs bij sousvidekenner. Verrassend snel de volgende dag alweer geleverd. Wat een geluk voor mij! Ik vind jullie top!

SUPERTEVREDEN

De vacuumzakken zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Netjes afgeleverd ook.

top product top site

zeer snel en keurig geleverd, apparaat geleverd met onverwachte extra (rol vacuüm zakken)

Netjes geregeld

Bericht gekregen van de vorderingen over het product dat ik had besteld en op tijd binnen zoals beloofd. Ik zou hier weer bestellen

Een echte aanrader

Het is een heel mooi apparaat, de binnen pan heeft een dikke bodem en geleid de warmte uitstekend. Met een mooie groot scherm en eenvoudige bediening is het een genot om mee te koken. Het is echt een aanrader !!!

snelle levering , makkelijk en voordelig

Een goede beschrijving van de producten. Eenvoudig te bestellen. Makkelijk te betalen. En een snelle levering. Ik ben super tevreden over de aangekochte vacuümzakken met vocht strip.

Snelle en correcte service

Eerste bestelling snel, correct en goede prijs- kwaliteit verhouding. Mooi gamma om verder te werken met mijn sousvide activiteiten. Een aanrader!

Snelle levering, prettig contact gehad via de mail

Snelle levering, prettig contact gehad via de mail

Geweldige service

Fijn telefonisch en mail contact gehad met Sousvidekenner.nl. Zeer klant gericht bedrijf. Na bestelling een dag later alles netjes door PostNL afgeleverd, super snel. Wat een verrassing dat de isolatiehoes die in eerste instantie niet op voorraad was toch tijdens aflevering erbij zat, helemaal top!

Super slow cooker

Helemaal blij met deze slow cooker. Had ik al jaren eerder aan moeten schaffen. Zoveel gemakkelijker.

Prima webshop, snel opgestuurd.

Van betaling tot levering soepel en snel

Product werd zoals aangegeven de volgende dag geleverd, en dat is in de tegenwoordige tijd niet altijd meer feit waar je van op aan kan. Verder voldoet het product aan de verwachtingen, dus wederom prima.

Duidelijke info site, snelle levering

Na de Instant pot bij mijn zoon gezien te hebben en een duidelijke uitleg van hem met alle voordelen die deze Cooker heeft ten op zichtte van ander Cookers heb ik mijn Instant pot bij Sousvidekenner besteld. Ik heb al diverse gerechten bereid hier mee en ben zeer tervreden met dit super apparaat.

Great Experience

Easy to do business with, good response of support team and a fast delivery. I will order again. Thank you.

Goede service en verstand van zake

goede srevice

Snelle goede service

Duidelijke site, goede prijzen en aanbod. Sousvide werd snel geleverd!

Supersnel geleverd

Handige gewichten die je in de sousvide zak stopt bij bijv asperges met wat boter. Het zaakje gaat zodoende niet drijven. De ideale manier om asperges te bereiden.

Goddelijk

Het vlees word heerlijk

Mijn pakket is nog steeds niet toegekomen

De instant pot is ergens zoekgeraakt. Ik contacteerde de klantendienst, die een onderzoek zou starten, maar tot dusver heb ik nog steeds niets vernomen... Ik vermoed dat Sousvidekenner er niets aan kan doen en dat het probleem bij PostNL ligt, maar als klant maakt dat geen verschil wanneer je wel betaald hebt, maar niks ontvangt.

Vlugge levering, prima service, degelijke kwaliteit

In de namiddag besteld en de volgende voormiddag al ontvangen, door een vriendelijke koerier medewerker. Product in uitstekende staat afgeleverd. Prijs - kwaliteit zeker een aanrader. Je wordt gedurende het ganse traject van verzending tot aflevering op de hoogte gehouden.

Rundum perfekt!

Schnelle Lieferung, sehr zuverlässig, Artikel wie beschrieben und sehr umweltfreundlich ohne viel zusätzliches Verpackungsmaterial versendet - ich bin begeistert!!! Vielen Dank!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL