Goede snelle betrouwbare service

Ik had gaspatronen besteld, waren binnen een dag aangekomen waarom het etentje een feestje werd!

uitstekend

Fijne sousvide zakken voor niet al te veel geld en snel geleverd.

Goede, snelle service!

Het product werd na een kleine miscommunicatie heel snel verstuurd. Het kwam helaas stuk aan, maar ik hoefde niets te doen en er werd een nieuw product opgestuurd. Heel erg fijn! Hierdoor een leuk vaderdagcadeau van onze dochter voor mijn man. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Mooiboek en duidelijk

Ik heb net een voedseldroger gekocht, Dus ben benieuwd naar al het heerlijks dat er aan gaat komen!

Kennisbank voor Sous-vide.

Mooie toegankelijke website. Waar alle informatie die nodig is voor Sous-vide koken staat vermeld.

Super survise met snelle levering

Ik heb de sousvide bak met hoes besteld voor Vaderdag en hij ruim optijd binnen. Mijn vriend is er super blij mee

Alles gewoon oké.

Zat geen Nederlandse handleiding bij (dat stond ook niet vermeld en was ook niet op internet te vinden), maar daar heb ik over gemaild. Het bleek dat deze net op de site bij het product stond.

Zeer tevreden.

Goede service.

Uitstekende service

Ouderwetse service

Perfekt!

Habe aus Deutschland "Wartmann" Mixer, dazugehörigen Vakuumpumpe und Vakuumbecher bestellt. Schnelle Lieferung. Alles Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service!

Uitermate tevreden van hun klantendienst! De sluiting van mijn vacuümmachine was afgebroken en ze vervangen het toestel zonder meer onder garantie. Snelle afhandeling en tevreden klant hier. Aanrader!

Te late levering

Er wordt geadverteerd met voor een bepaalde tijd besteld de volgende dag geleverd. Dus niet, mijn bestelling was een dag langer onderweg

Snel, goed en gratis goeie zakken.

Bestelling was goed verpakt en snel binnen. vacumeermachine werkt naar behoren en verwachting. Ik kreeg 100 stuks zakken gratis bij mijn bestelling, erg fijn! Ik gebruik het vrijwel elke dag en wil niet meer anders Bedankt!

Goede spullen

Het pakket werd snel geleverd. Heb nog niet alles kunnen gebruiken, maar het sous vide apparaat werkt goed en makkelijk. Denk dat we hier veel plezier mee gaan hebben.

slecht

Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld en op de mail die ik daarop heb gestuurd heb ik nog geen antwoord ontvangen.

Bijzonder snelle en correcte afwerking van de order.

Ik kan alleen maar zeggen "Veel beter kan het niet."

Scherp geprijsde producten en uitstekende service

Na wat vergelijkend onderzoek bij Sousvidekenners uitgekomen, erg mooi assortiment en tevens ook scherpe prijzen. Al 3x hier besteld, 2x een sousvide set en daarna nog losse vacumeerzakken. Helaas bleek een van de sousvide sticks al vrij snel een defect te vertonen, echter na het invullen van een rma formulier is er zeer snel een reactie gekomen en het defect naar alle tevredenheid opgelost. Scherpe prijzen is 1 ding, goede aftersales is mij nog meer waard. Aan beide ontbreekt het hier niet, top!

de juiste spullen

Geen problemen het juiste wat je zoekt.

Jaren te laat gekocht

Super makkelijk in gebruik geen rommel temperatuur zeer nauwkeurig en met een groote groep toch gelijk eten van af de bbq in enkelen minuten heerlijk mijn vrienden waren verbaast

Zeer snelle levering

Ik kan niet anders zeggen dat hetgeen ik besteld had, ook erg snel bij mij geleverd werd. Product in perfecte staat ontvangen. 1 x Ziva sous-vide deksel Medium 1 x Ziva Medium sous-vide isolatiehoes (sleeve) 1 x Ziva sous-vide waterbak Medium 1 x Ziva Medium sous-vide deksel isolatiehoes (sleeve) 1 x Ziva Medium geïsoleerde sous-vide waterbak (12 liter) Betreft wel een actie bestelling van complete set.

prima klantenservice

Door het verzaken van de bezorging door DHL het pakket laten terugsturen. Sousvidekenner nam netjes contact op en heeft het pakket direct weer verstuurd maar dan met post.nl.

Product werd snel verzonden. Snel naar de winkel voor n rib eye

Super service

Ik had een storing in mijn sous vide stick. Na het opsturen van een filmpje waarin de storing te zien was, direct een vervangend product opgestuurd gekregen. Geweldig goed en snel opgelost.

günstig und unkompliziert

die Bestellung hat super geklappt, auch Probleme wurden sofort beantwortet und geklärt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima producten en snelle levering