Perfect alternatief voor warmwaterbad in labo omgeving

Niet bepaald de meest gangbare toepassing, een sous-vide bad gebruiken in een laboratorium, maar wegens een gescheurd waterbad was ik op zoek gegaan naar een alternatief. De toepassing is vrij simpel, bepaalde stalen moeten gedurende 4 uur geweekt en geroerd worden op 30 of 60 graden Celsius. In plaat van een waterbad speciaal op maat te laten maken, inclusief een dure dompelthermostaat, de gok genomen en een Ziva sous-vide stick, 24 liter bak en isolerende hoes besteld. Een en ander werkt perfect, het bad is snel op temperatuur en houdt de ingestelde temperatuur ook goed vast. Ook het feit dat alles voedselveilig is, is zeker een plus. Bediening is vrij eenvoudig en de uitrusting komt robuust over. Wanneer we een volgend bad moeten vervangen dan weet ik in ieder geval wel waar mijn voorkeur naar uit gaat.

snelle bezorging en service

mijn vragen worden goed beantwoordt

Geweldig even lezen en anders even bellen

Koken gaat nu goed. Heb even gebeld goede uitleg gekregen top

Snel geleverd, veel mogelijkheden en zeer goede kwaliteit voor een zeer schappelijk prijs. Ik hoef niet verder te kijken. Als ik wat nodig heb bestel ik gewoon bij sousvidekenner !

Geweldige service!!

Had een sous vide stick besteld (niet de goedkoopste) werkte wifi koppeling niet/slecht. Doos weggegooid maar na een paar weken opgestuurd en nieuw exemplaar binnen 3 werkdagen ontvangen. Deze had dezelfde problemen. Vervolgens is het apparaat omgeruild voor een ander merk, die uitstekend werkt overigens. Geweldige inspanning van Jolien, proactief benaderen en behulpzaam. Kan niet anders zeggen dan nogmaals geweldige service.

goede kwaliteit snelle levering

Sousvide bak 12liter gekocht met isolatie. Ziet er goed uit en is zeer snel geleverd.

Prima zakjes

Heb alleen vacumeerzakjes besteld en die zullen best goed zijn

Top apparaat

De Sousvide is een zeer handzaam apparaat wat voor veel vlees, vis, wild en fruit soorten te gebruiken is. De rookmot die er bij ziet kan heel lang mee gezien de hoeveelheid die je gebruik.

Instant Pot pro 8Liter

It is really good device, I encourge any one who want to pay a pressure cooker to buy this one and this version.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service

Kreeg mail dat mes iets verlaat is. binnen 1-2 weken levertijd en dit klopte precies. Na 1 week werd het mes geleverd.

heerlijk

snelle en duidelijke levering precies wat er beloofd is

zeer goed

Zeer snelle afhandeling van bestelling, en een prachtige Ziva sousvide waterbak met isolatie.

Snel in huis na de bestelling netje verpakt .

Super Kundenservice

Ich habe den Kundenservice kontaktiert, die Antworten erfolgten innerhalb eines Tages. Ich wurde über alle weiteren Schritte meiner Reklamation informiert. Die Mails waren sehr freundlich, kompetent und erfolgten immer sehr schnell. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slecht

Niets ontvangen

Goede ervaring met Sousvidekenner

Goede producten met een heldere uitleg. Snel geleverd. Uiteindelijk gekozen voor een ander product. Omruilen ging heel soepel. fijne ervaring

Goede service en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Ik ben tevreden.

Eerste ervaring met deze webshop. Goede prijzen en producten op tijd geleverd. Het betrof vacuüm folie rollen. De folie is mooi strak en niet vervormd, hetgeen je wel ziet bij rollen uit China.

Hele goede klantenservice

Er ontbrak een klein onderdeel en de klantenservice heeft mij vriendelijk te woord gestaan, zowel aan de telefoon als per e-mail. Ze hebben het onderdeel snel opgestuurd.

Snel en goed. Het apparaat functioneerde echter niet meer na eenmalig gebruik. Wat is daarop Uw antwoord?

Snelle en goede levering

Het bestellen ging snel en makkelijk. Op vrijdag in de middag besteld en zaterdag ontvangen; super Artikel was ook keurig en goed verpakt. Ik zal er vaker wat bestellen, want ook de prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Bestelling zeer snel en correct uitgevoerd

Topuitvoering

Goede service, goede communicatie

Duidelijke informatie, snelle levering en gestelde vragen snel en duidelijk beantwoord.

Ik had zelf een verkeerde bestelling doorgegeven. Dom natuurlijk..... Na 1 mailtje van mijn kant, en na een snelle reactie daarop, kon de bestelling retour gestuurd worden en kreeg ik netjes mijn geld terug. Uiteraard werd de juiste bestelling ook meteen goed geregeld. Dit is echt keurig door Sousvidekenner.nl opgelost. Dus wij zijn echt dik tevreden.

Zeker aan te raden

Door het niet goed lezen van de handleiding dacht ik dat het apparaat defect was contact gehad nieuwe ontvangen uiteindelijk mankeerde er dus niets aan de 1e levering prima service

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL