Tot 2 keer toe een kapotte slowcooker.

2 keer een slowcooker cq hogedrukpan gekocht. Beide na levering al kapot. Verder is de service wel correct.

Excellent Service

My recent purchase of an amazing new kitchen appliance was made even more wonderful by the excellent service I received at Sousvidekenner.nl. My appliance arrived quickly and in good order and I received a speedy, helpful response to a question I asked. Very happy and highly recommend this company as a resource for excellent products.

Uitstekende service

Snelle levering!

Top service en kwaliteit

Goede en snelle service. Goede kennis over de producten die aangeboden worden.

Helemaal top.

De Instant pot besteld, met wat extra's die via de site netjes aangegeven werden. Alles snel, en in prima staat, ontvangen.

Good products and fast delivery

The products were delivered next day and they work perfectly. Reccomended

Correct en snel

Aan te bevelen, zal volgende keer wederom hier bestellen.

Gewoon top

Nette prijs en super op tijd geleverd

Snelle, uitstekende service met net dat beetje meer!

De bestelling was super snel geleverd en erg goed verpakt. Super fijn dat er een geplastificeerde kaart bij geleverd werd met instructies! Ga zeker vaker bij jullie bestellen!

zeer goed

perfect

Snelle levering en mooi product

Ziva Sense en Ziva souse vide bakken medium besteld voor grill worst te garen volgende keer de xl bakken voor nog beter resultaat . Maar super tevreden product werkt echt super ga er nog meer mee experimenteren. Maar raad de mensen wel gelijk de geïsoleerde versie te kopen.

Correct netjes en snel

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging is netjes correct en snel verlopen

Snelle correcte afhandeling

Snelle levering. Goede site. Goede afhandeling factuur

Ik had een VACUÜMMACHINE WARTMANN ELITE WM-1506 ELbesteld en er bleek een fabrieksfout in te zitten .We hebben dan contact opgenomen en ze hebben die zelfde dag een andere opgestuurd .(binnen 24 uur had ik een nieuwe ) Zeer tevreden

Service ondanks dat het een webshop is

Online iets kopen, je ontkomt er tegenwoordig bijna niet aan. Na de aanschaf van een Instant Pot Duo Evo Plus wilden we graag nog een airfryer. We kozen uiteindelijk voor de Instant Vortex. We hadden nog wel een paar vragen, maar werden heel fijn geholpen door Sousvidekenner.nl! We hebben de Vortex nu een aantal weken in gebruik en zijn uiterst tevreden, in combinatie met de Instant Pot hoeft het gasfornuis vaak niet meer gebruikt te worden en hebben we snel een gezonde maaltijd op tafel staan.

Zeer goed ,jammer geen beschrijvingen in het nederlands,

mooie producten

een overzichtelijke site en ruime assortiment! Een klein puntje van kritiek: met invullen van geautomatiseerde gegevens stuitte ik op problemen toen ik de telefoonnr. in wilde vullen. Ik kon geen 06 nr. invullen omdat hij steeds de velden verkeerd weergaf. (Heel ergerlijk !) Misschien deed ik wel iets verkeerd? Na een telefoontje gepleegd te hebben was mijn bestelling eindelijk gelukt via email. Het is lastig als je s'avonds een bestelling wil plaatsen want dan is er niemand bereikbaar! Mijn advies is het veld waar je de tel.nr in moet vullen niet moet "automatiseren" maar gewoon zonder problemen in kunt vullen! Voor de rest ben ik helemaal tevreden.

Uitstekende service

Erg blij met dit bedrijf. Als er iets is wordt het snel geregeld!!

Super schnelle Lieferung

Alles Super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed

Fijne zakken

snel en goed geleverd

het product is snel geleverd

Uitstekende service en kwalteit!

Ik bestel al geruime tijd bij Sousvidekenner. Ik ken geen andere site met zo'n specialistische kennis omtrent sous vide producten. Leveringen verlopen snel en de klantenservice is top!

Volgende dag geleverd

Snelle levering, netjes verpakt. Meer moet dat niet zijn! Ik plaats zeker nog meer bestellingen.

Snelle en nette levering

Ruime keuze en snelle levering

Prima product en service

Helemaal wat ik verwacht van mijn aankoop

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL