Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Lenie,
We vinden het erg vervelend om te horen dat je tot twee keer toe een kapotte slowcooker hebt ontvangen. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor je is geweest. Desondanks zijn we blij om te horen dat je onze service als correct hebt ervaren.
Het is belangrijk om te vermelden dat de defecten die je hebt ervaren afkomstig zijn van twee verschillende merken, namelijk Crock Pot en Instant Pot. Dit is inderdaad een toevallige samenloop van omstandigheden en geen indicatie van de algehele kwaliteit van de producten die we aanbieden.
We waarderen je erkenning van onze inspanningen om de situatie snel en adequaat op te lossen. Als verkoper streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zelfs wanneer er problemen zijn met de producten van onze leveranciers.
We hopen dat, ondanks de ongelukkige ervaring met de slowcookers, je in de toekomst toch weer voor onze webshop kiest en dat we je dan een betere ervaring kunnen bieden.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team