Super service

Er was een klein probleempje met de levering maar hoe ze dat opgelost hebben is buitengewoon geweldig. Zo blij mee. Zeldzaam goed

Snelle goede levering

Mijn bestellingen werden snel geleverd. Geleverde producten zijn goed en hebben een goede prijs.

Super service!

Veel keus, duidelijke omschrijvingen en supersnel geleverd! Kortom, Top

Netjes verpakt, alles volgende dag in huis.

Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering!

prima duidelijk

Als thuiskok was ik onbekend met sous vide koken, dankzij Sousvidekenner is er een wereld voor mij open gegaan.

Een snelle levering van een degelijk product

Mooie stevige sous-vide bak. De neopreen hoes maakt het helemaal compleet. Isoleert prima

Is super snelle levering en keurig verpakt

Ik vind top zoals het gaat

Snel geleverd, prima prijs

Bij Sousvidekenner een Foodsaver vacuüm machine gekocht. Snel geleverd, goede communicatie. Nette prijs, en 100 vacuüm zakken gratis gekregen. Enige minpunt is de site. Die is niet helemaal duidelijk, dezelfde reviews staan bij verschillende artikelen. Dus weet je niet op welk artikel de review slaat.

Gute Auswahl an Produkten

Alle Set Teile passen zusammen. Die Lieferung von Holland nach Deutschland war sehr schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en verzorgde levering

Goede prijs / kwaliteit

Zeer goede service

Snelle levering , goed verpakt . Kwaliteit van materiaal zeer goed

Super snel geleverd

In de avond bestelling gedaan volgende dag in huis

razendsnelle levering, duidelijke documentatie en prima verpakt.

De site geeft duidelijke informatie over of er nog aanvullende materialen nodig zijn om tot een goed werkend geheel te komen. Zowel losse componenten als een complete pakket worden aangeboden. Aangevuld met filmpjes en duidelijke informatie. Ik kon daardoor een prima apparaat kiezen wat prima bij mij past. Ik ben nog steeds verbaasd over hoe snel de bestelde producten kwamen. Razendsnelle levering, duidelijke documentatie en prima verpakt. En ja, mijn apparaat staat te pruttelen. Shortribs

Uitstekend. Aanrader.

Uitstekend assortiment en bestellingen worden correct en professioneel uitgevoerd. Aanrader.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Ik was hier het goedkoopste uit na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, bovendien was mijn bestelling snel binnen.

Goed assortiment en snel geleverd

Benodigdheden voor sousvide te over

Goede producten en snelle levering

Ziva Sous vide stick aangeschaft. Apparaat werkt prima. Blijft netjes binnen de 0.5c grens. (Getest met een externe probe) Maakt wel iets geluid dan de inkbird sv stick. Water komt snel op temperatuur en de gerechten zijn echt hemels! Levering was fantastisch snel, binnen 24 uur het product in huis. Goed verpakt. Zal zeker aanraden om hier te kopen.

Fantastische service, goed bedrijf. Ik raad dit bedrijf aan.

Fijne webshop met goede producten

Hier een sous-vide besteld, goede informatie en verschillende producten waaruit je kan kiezen. Snelle levering!

Snelle levering.

Contact met de klantenservice gehad, reageerden snel en vriendelijk op mijn vraag.

Spannend, maar heel leuk.

Nog aan het uitproberen, de tot nu toe gemaakte gerechten zijn redelijk tot goed gelukt. Maar door ervaring zal het zeker beter worden.

Product zoals omschreven

Snelle verzending en het product voldoet aan de verwachtingen.

uit stekendeservice

Als mijn dievrieszakjes op zijn bestel ik hier nieuwe iki blijf klant op dat ik de juiste service krijg die ik als klant mag verlangen

Sehr praxisorientierte Kombination verbunden mit angewander Energieeffizienz

Ich habe ein Sous-vide Wartenback gekauft welche mit dem angebotenen Isoliemantel angeboten wird. Ich kann die zwar etwas kostenintensivere Anschaffung nur empfehlen. Verbunden werden praktische Anwendbarkeit mit einer erhöhten Energieeffizienz. Etwas ungünstig stellt sich die Aufziehen der Deckelisolierung dar, da diese über den Stick und das Anschlusskabel gezogen werden muss. Aber ansonsten ist der Behälter sehr zu empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

een TOP service

Heb een vacumeer machine gekocht en doet het uitstekend

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL