Eén van de bestelde producten was niet op voorraad. Vermits ik het product dringend nodig had, werd mij na correct en snel mailverkeer door de klantendienst een alternatief aangeboden. Daags nadien heb ik mijn volledig bestelling ontvangen.

Buitengewoon goed

Na een vlotte bestelling bleef het eerst stil. Geen bevestiging of iets en telefonisch was men onbereikbaar. Daaropvolgend een mail gestuurd, die vrijwel direct werd beantwoord. Na wat uitgezocht te hebben, werd de conclusie getrokken dat er ergens iets heel erg verkeerd was gegaan. Deels door een communicatie fout en deels door onderbezetting door corona, wat ik overigens goed kan begrijpen. Het werd direct opgepakt, recht gezet en binnen 24uur, had ik mijn bestelde product in huis. Ik kan alleen maar zeggen; Top!!

Snel en correct

Verassend snelle levering en alle bestelde artikelen waren gelijktijdig leverbaar en solide verpakt.

Sehr gut

Sehr gut

Prima webshop, is mijn vaste adres als het om vacuümzakken gaat. Altijd snel geleverd en zonder problemen.

Schnelle Lieferung und sehr guter Preis

Alles reibungslos und unkompliziert gelaufen. Top, gerne wieder.

Fantastisch!

In het weekend besteld en maandags al bezorgd!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Prima en snel geleverd. Tip: bijverkopen! Bedacht me later pas dat ik nog wat andere dingen ‘nodig had’.

Prettige ervaring met de sousvide kenner.

Ik heb telefonisch een aantal vragen gehad over de Sous Vide die op een goede manier werden beantwoord door medewerker, waar na ik direct zonder twijfel een set heb besteld waar ik tot op de dag vandaag geen spijt van heb.

Snel geleverd en een goed product

Makkelijk in gebruik

Alles oke

Alles was in orde met de verzending, snel geleverd.

Gewoon goed

Duidelijk aangegeven! Vlees smaakt zeer lekker

snelle levering, netjes verpakt

Wat een mooi apparaat. Ik vond er goede informatie over op der website die zeker behulpzaam was. Ik had zelf niet echt een beeld bij welk vaccuum-apparaat ik zou moeten aanschaffen.

Product snel geleverd. Goed verpakt en de informatie op de website was compleet.

Perfecte levering

Goede producten

No nonsens, snelle levering

No nonsens, snelle levering

Zeer gebruiksvriendelijk

Bestelling werd heel snel geleverd

Perfecte service

Mijn kapotte instant pot deksel kon ik vervangen door een nieuwe. Goede klantenservice!!

topwinkel

Ik heb ondertussen al ene paar dingen gekocht bij sousvidekenner. Telkens zeer tevreden over de levering en het aangeboden materiaal. Ook op gebeid van service en het snel antwoord geven op mijn vragen kan ik alleen maar lof delen. Gewoon ene winkel naar mijn hart.

geweldige slowcooker

de slowcooker is een geweldig apparaat en we maken er de lekkerste gerechten in ook dankzij het crockpot kookboekje ook de levering is probleemloos verlopen had de cooker binnen 2 dagen in huis en heb er al wat gerechten in gemaakt dankzij sousvide kenner ook de prijs was de laagste van alle leveranciers.

Ondanks de feestdagen toch snel

Het plan was met kerst, een stukje vlees in de sousvide klaar te maken, maar mijn eigen bleek defect. Op maandag voor kerst hier besteld met de boodschap dat het vrijdag zou binnenkomen. Tot mijn verrassing was het er dinsdag al. Awesome.

Kwaliteit voor een zeer nette prijs

Ik was al enige tijd op zoek naar een sous vide waterbak, tijdens m’n zoektocht veel tegengekomen wat in mijn ogen echt veel te duur was voor hetgene wat ze te bieden hadden. Totdat ik sousvidekenner.nl tegenkwam. Je hebt keuze in verschillende waterbakken, en ik toen gekozen voor een waterbak van Ziva maat L + deksel. Prima bak waar ik genoeg ruimte in heb voor het gene wat ik wil maken, kwalitatief goed plastic en de deksel met opening voor m’n sous vide stick sluit strak aan. Voor het gemak ook 3 gewichtjes mee besteld en ik kreeg ook nog een gelamineerd temperaturen tabel er gratis bij.

goede service en snelle levering!

Mijn bestelling werd keurig afgehandeld en geleverd.

Prima bedrijf, razendsnelle levering

Duidelijke website, zeer gemakkelijk bestellen en volgende dag levering. Betalen na levering ging super. Zo hoort het, voorbeeld voor andere bedrijven.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL