Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Rob,
Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van ons product. We begrijpen dat je voorkeur uitgaat naar een dubbelwandige sous-vide waterbak met een ontzettend deksel en een netjes afgewerkt zaagrand.
We willen echter benadrukken dat ons product zorgvuldig is ontworpen om betaalbaar en effectief te zijn. Je vindt het bijna nergens anders voor deze lage prijs.. Een dubbelwandige waterbak zou een zeer kostbaar (rotatie)gietproces (en extreem dure malkosten) vereisen en de prijs van het product aanzienlijk verhogen, tot wel 150 euro of meer. Helaas verwachten we dat we die kosten niet op redelijke termijn terug kunnen verdienen met een prijs die onze klanten voor deze oplossing willen betalen.
In plaats daarvan bieden wij een innovatieve oplossing met neopreen isolatiehoezen, die een aanzienlijke energiebesparing van ruim 70% in het energieverbruik van de sous-vide waterbak realiseren. Dit maakt ons product niet erg alleen betaalbaar, maar ook zeer efficiënt. Zoek op www.sousvidekenner.nl maar eens op "Geïsoleerde sous-vide waterbakken".
We hopen dat je, ondanks je initiële teleurstelling, ons product toch een kans wilt geven en de voordelen van onze oplossing kunt ervaren. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team