Fast service and all as expected

Ordered several items - main product and several accessories to be delivered to Germany. Very fast delivery, good packaging (well covered but no waste of material)everything arrived as expected.

Heel erg goed om maaltijden in 1 pan te koken

De Instant Pot is super om maaltijden in een pan te koken. De hogedruksfunctie werkt heel snel en de airfryfer is geweldig om gezonder te frituren.

Erg fijn gebruik

Heb er nu een paar dingen mee gemaakt die erg goed gelukt zijn hij doet precies wat ik wil dat het doet ben een tijdje opzoek geweest naar een droogoven en deze kwam er voor mijn gebruik uit als beste vrij klein dus hij is makkelijk op te ruimen erg fijne ervaring mee

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd, producten van goede kwaliteit!

Prima service tegen een prima prijs

Heb een heel setje besteld en keurig afgeleverd gekregen. Alles werkte naar behoren en ik zal in de toekomst wel meer randapparatuur bij ze bestellen.

Very happy with the instant pot

The instant pot is exactly what I wanted. Looks sleek and with lots of options the meals possible are endless. Not a small item. It got shipped very fast!

Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, het meedenken met de klant maak je niet vaak meer mee. Het advies heb ik ter harte genomen. En ben zeer tevreden met mijn aankoop. Vr Gr Susan

Snel en correct

Goede uitgebreide informatie en snelle levering

Als in 1 keer geregeld!

Dat is handig: als wat je nodig hebt op 1 adres bestellen. Wel of geen kookboek, wel of geen vacuümapparaat, je zegt het maar. Als is mogelijk.

Supersnel

Ik heb een instant pot besteld en deze werd snel geleverd! Super blij mee

Perfect: Het geleverde en de levering.

De omschrijving kwam perfect overeen met hetgeen geleverd werd. De levering was eigenlijk TE SNEL. Hij kwam aan op die ene dag dat ik niet thuis was en de jarige ontving zijn cado zelf daardoor 2 dagen te vroeg.

Snelle levering, producten netjes verzonden. Kwalititeit komt overeen met verwachting. Zeer tevreden.

Fantastic Again

Shopped again and as always a perfect delivery :)

Prima producten en snelle levering

Snelle levering, prima product.

Bestelling prima verlopen. Geen bijzonderheden. Snelle levering en prima product.

Tijdbesparend

Het vlees word heerlijk mals en je hoeft er niet bij te blijven om te roeren.

Fast and easy

Very good

Gute produkte, guter preisund schneller sevice

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijk, snel gode prijs kwaliteit en stipt.

Sneller dan ik verwacht had en goed verpakt.

Goed materiaal en goede ondersteuning! Perfecte levering!

Bester Preis und schnelle Lieferung

Hat alles wunderbar geklappt, nichts zu beanstanden

Aanrader!

Snelle levering, goede producten, goede communicatie. Ik heb een foodsaver en later ook een Instant pot besteld. Ik ben er zeer tevreden mee.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, solide, goede service.

Fijn product (instant pot), snel geleverd. Verder geen service nodig gehad.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL