Materiaal van topkwaliteit.
Zeer prettig
Weten waar je naar op zoek bent.
Een vacuümmachine besteld en na 1 dag al binnen. Super.
Ging wat fout, geen eu snoer erbij. Heeft nog hoop gedoe opgeleverd. Kreeg verkeerde (een deksel). Zelf naar degene toegestuurd. Heeft ruim 2 weken geduurd voor ik snoer had
Snelle levering, mooi produkt
Snelle levering en duidelijke omschrijvingen op de website.
Besteld, geleverd, sousvide stick en vacuum pomp werken goed en waren zeer betaalbaar.
Als je vragen hebt of een probleem word je netjes en heel adequaat geholpen !
Ik kocht mij een instant pot duo evo plus 6L. Bij aankomst zag ik al snel dat de inhoud wat tegen viel omdat ik meestal wat meer maak om in te vriezen. Ik heb na contactname via mail het toestel terug gestuurd en reeds de 8L besteld op de site. Alles werd vlot geleverd en de 6L werd nadien netjes terugbetaald. Ik vind de service zeer goed, vlot en betrouwbaar. Ik had nog nooit een instant pot gebruikt, er alleen van gehoord. Ik moet zeggen dat het zeer bevalt omdat je er niet bij moet blijven. De mogelijkheden van sous vide, tot rijst koken, soep maken, stoofvlees... Zeer tevreden met de aankoop.
Prima aanbod met duidelijke beschrijvingen. Defect apparaat snel en zonder gedoe vervangen, klasse!
Snelle levering. Zeer tevreden met de Instant Pot.
Snelle levering Alleen maar lof over jullie Ga zo door !!!!
Stipte leveringen samen met in hoofde genoemde een aanbeveling waard.
Prima adres voor “overall” advies op gebied van sous vide.
First time order at sousvidekenner and was a bit hesitate. However I was totally convinced with the fast delivery and email inform about the order status. Very impressed and will buy again more.
Zeer goede service en zeer klantvriendelijk.
Ik had bij deze shop een compleet setje (Souvide Stick, vacumeerapparaat en waterbak) besteld en ontvangen. Na enige tijd was er een probleem met de stick. 's Avonds een melding gemaakt via hun site en de volgende ochtend vroeg ontving ik al een reactie. Nadat ik verdere tekst en uitleg heb gegeven werd er direct een voorstel gedaan om het op te lossen op een manier die het beste voor mij paste. Waar vind je deze service nog?
Snelle klantenservice, snelle reactie, vriendelijk, denken mee, geen robots. Heel fijn!
Was al bekend met het fenomeen slow-cooker, maar las op diverse culinaire blogs over de nieuwe tegenhanger, de electronische snelkoker. Ik twijfelde tussen de crock-pot express en de Instant Pot. Sousvidekenner gebeld en zij hebben de Instant Pot geadviseerd wat een uitstekend advies bleek. Ben zeer tevreden over het apparaat!
Fantastisch geholpen per mail en toen bleek dat de diverse tips niet hielpen, kreeg ik een nieuwe binnenpan voor mijn Instant Pot
Eerlijk en heel erg klantvriendelijk
I recently bought my first Instant Pot from Sousvidekenner.nl and I must say I am really impressed. Before my purchase I emailed them to ask about the manual and if shipping to Germany was Okay. The emailed back in the very same day. Then I ordered my Instant Pot, it was at my front door in 2 days. (And I live in no man's land Germany). As an expat American living in Europe this kind of customer service is unheard of and greatly appreciated! Top notch business in my eyes. Thank you Thank You Thank You! Happy Cooking!
artikelen van zeer goede kwaliteit leveringstermijn moet beter
Beste Ilse, we vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Helaas heeft DPD hier voor de vertraging gezorgd. Wij hebben namelijk je bestelling 2 uur na betaling al aangeboden en je hebt hiervan ook bericht via de track & trace link van DPD. Wij verzenden 6 dagen per week (op zondag t/m vrijdag) en uw bestelling had normaliter ook de volgende dag (vrijdag, of desnoods zaterdag) afgeleverd moeten worden. De zending was op 27-05 om 17:29 uur als "in transit". Dezelfde dag nog dus, zoals u kunt zien in uw track & trace link: https://tracking.dpd.de/status/en_GB/parcel/05218974344054). Helaas heeft het daarna maar liefst 4 dagen geduurd tot het in hun parcel centre bij jou in de buurt was aangekomen, en nog één dag om het bij je thuis af te leveren. Het is helaas voor ons bijna niet te doen om alle zendingen dagelijks handmatig te controleren op vertraging en we vertrouwen op de betrouwbaarheid van de vervoerder (want het gaat in 99% van de gevallen gewoon goed) of een seintje van de klant wanneer er vertraging optreedt. Hoewel we aan vertraging in de praktijk meestal helaas weinig kunnen doen, zullen we altijd ons best doen om een oplossing te vinden, indien mogelijk (bv door het pakket opnieuw aan te bieden als blijkt dat deze vermist is geraakt). We zijn dagelijks van 10 tot 17u erg goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Helaas hebben we in dit geval geen melding gehad tot we deze review ontvingen, en dat betreuren we ten zeerste omdat wij er alles aan hebben gedaan om uw pakketje op tijd bij u te krijgen en de vertraging ontstond bij de vervoerder. We hopen dat deze uitleg heeft geholpen en hopelijk zien we u nog eens terug!> Met vriendelijke groet, het Kenners team.
Revue originale
bestelling vacuum zakken geplaatst 27/05/2021 geleberd op 01/06/2021 na 15h Intussen levering vlees gisteren noodgedwongen moeten inpakken in gewone diepvrieszakken die niet werken met de vacuum machine. Ervaring met andere bestellingen uit Nederland : bestellen, volgende dag geleverd, zelfs op zaterdag
eenvoudig gebruik, redelijk makkelijk op te bergen (verwarmingsonderkant kan "in" de bak). Wel even in de gaten houden qua starttijd
7 Molenbaan
Capelle aan den IJssel 2908LL