super service

Zowel het bestellen, zeer eenvoudig en informatief, de levering snel en zeer goed verpakt als de producten zijn perfect. De eerste gerechten hebben wij al met de sousvide gemaakt en het was echt restaurant kwaliteit. Het vlees was super mals en smaakvol.

Zeer klantvriendelijk en supersnel!

Mijn sousvide-apparaat was kapot. Op donderdag naar hen gebeld. Op hun verzoek een filmpje van het apparaat gemaakt en gemaild. Na een half uur bericht dat het apparaat onder garantie werd vervangen. Hoefde het oude apparaat niet terug te sturen. En.....de volgende dag werd het pakje per DHL bezorgd. Hulde!

Eerste indruk prima.

Nog weinig ervaring, maar de eerste bestelling is vlot geleverd.

Heel goede service

Zoeken mee naar een oplossing als een product tijdelijk niet leverbaar is

fantastisch

gemakkelijk in gebruik en een super resultaat - ben zeer blij met mijn nieuw speelgoedje in de keuken een rookpistool mag niet ontbreken in de keuken van een hobbykok!

Heldere site en snelle levering

Makkelijke site om producten te vergelijken en je keuze te maken. De levering verliep vlot, dus ik kon lekker snel aan de slag.

Supersnel geleverd

Besteld en een dag later al geleverd. Perfect in orde. Beter kan niet.

Heldere omschrijving producten, kwalitatief goed vacuümfolie, bestelling eenvoudig en snel thuisbezorgd. Prima dus!

Goede en snelle service

De beschrijving van het sous vide apparaat klopt ook met wat er geleverd is

Een aanwinst in onze hobbyruimte

heel wat nieuwe zaken kunnen we nu gebruiken om een demo vlotter te laten verlopen

Super apparaat

Het is een kwaliteit product .Ik heb hem nu vier maanden en is al regelmatig gebruikt. Rijst, kip enz. zijn heerlijk. Je stopt alles erin.Tijd en temperatuur instellen en je hebt er geen omkijken meer naar.

Snelle levering, goede producten

Supersnelle levering van alle sous-vide spullen die je maar nodig hebt. Het assortiment is reuze en de prijzen in orde. Ik kan het iedereen aanraden!

De bestelling was geheel conform de beschrijving, en goed verpakt en snel geleverd. Ook nadere vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord.

Super snelle levering

Goed verpakt, keurig kaartje erbij

Al 3 keer een sous vide apparaat gekocht. De eerst voor mezelf en de andere twee als cadeau omdat wij er thuis zo enthousiast over zijn.

Prima winkel, supersnel het product ontvangen.

Uitstekend verzorgt , en supersnel verstuurd.

Snelle en goede service

Mijn vacuümeerzakken waren er snel!!!!

Een nieuwe wereld in kookland

Net begonnen met de sous vide techniek. Wat een mogelijkheden zijn er. Eerste experimenten met kip en steak verliepen erg goed. Een prachtige uitbreiding in de bereiding van lekker eten en drinken

Zeer tevreden.

We werden keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Onze bestelling werd snel verzonden en afgeleverd. Zeer tevreden!

Top.

Duidelijke orderbevestiging en feedback over verzending. Snelle en correcte levereing, TOP.

Totaalpakket voor de sousvide liefhebber

Of het nu gaat om advies, aankoop, service of recepten: Sousvidekenners hebben me enorm geholpen.

ZEER SNELLE LEVERING <24h

Zeer snelle levering binnen 24 uur. Goede kwaliteit.

Na ruim twee weken nog niets ontvangen maar dat is keurig door de verkoper uitgelegd en opgelost.

Wel na twee weken een mailtje dat nog 1 artikel niet binnen is maar dat is inmiddels ook al 1 week geleden. Het artikel wat niet op voorraad is, is naar jullie onderweg. Maar sorry dat duurt tegenwoordig geen week meer. Ook uit het buitenland duurt zoiets 1-3 dagen. Dus ik baal enorm!!!! Na deze periode kreeg ik van de verkoper een mail met de uitleg waarom een artikel nog niet bij hen binnen was en of ik wilde wachten zodat ze de complete order naar me konden sturen of dat ik een deelorder kreeg. Ik wilde wachten. Wederom op de hoogte gebracht dat de bestelling compleet was en naar mij werd verzonden. Ik kreeg excuses en een extra magneet. Een dag later was dus alles binnen en kreeg ik zelfs een telefoontje of alles zo goed was. Dat vond ik erg goed en servicegericht. Ik vertelde dat ik een slechte review had geschreven en of ik die kon aanpassen. Omdat ik nu toch wel erg tevreden ben. Gelukkig kon dat. Dus vandaar deze aanpassing. Bedankt!

Perfecte en vlugge service

Perfecte en vlugge service