Ook als het tegenzit een uitstekende service, scherpe prijs en uitstekende producten

Het door mij gewenste product was tijdelijk niet leverbaar. Sousvidekenner hield me goed op de hoogte, bood passende alternatieven en uiteindelijk extra accessoires. Het contact altijd in prettige sfeer en zeer servicegericht. Alles prima verpakt geleverd en met veel plezier nu in gebruik. Een aanrader!

Prima service.

Prima service, snelle levering!

Goed geholpen

Goed geholpen

Simpel te bedienen en altijd een perfect resultaat

Na de aanschaf meteen gebruikt om te testen en zonder teleurstelling want het doet precies wat het beloofd. Makkelijk bedienbaar en zonder er verder naar om te hoeven kijken altijd een goed resultaat, of het nu de eitjes zijn in de ochtend of een heerlijk stukje zalm dat perfect gegaard is. Wat ik heel fijn vindt is dat met het bereiden van vis ik niet meer na het koken een tijd lang de geur van vis in de keuken hebt hangen, Super! Makkelijk te bedienen en altijd de juiste resultaat zonder te veel toestanden. Mijn favoriet is de Ossobuco, heerlijk! vooral als je een echt mooi kwaliteit biologisch stukje vlees koopt. Door het langzame garen wordt het vlees boter zacht en super smaakvol

Prima apparaat met goede instructie

Moeiteloos de heerlijkste gerechten op precies de juiste gaarheid gemaakt, dankzij de goede instructies en de makkelijke bediening.

Goed advies en snelle levering!

De informatie op sousvidekenner is uitgebreid en volledig. De producten worden snel en netjes verpakt geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen. Een aanrader!

Professionele apparaten met topadvies

Mijn aankoop werd zeer snel geleverd, al heel veel plezier van gehad. Later per mail een vraag gesteld, heel vriendelijk antwoord ontvangen. Hier bestel ik zeker nog !

Top winkel!

Telefonisch uitstekend geholpen bij de keuze van een sous vide apparaat. Het product wat ik besteld had was binnen twee dagen binnen. Tot nu toe zeer tevreden

prettig en vakkundig advies

Vriendelijk, klantgericht advies en goede service. Verder een mooi assortiment voor mijn nieuwe sous vide hobby.

Top bedrijf

Goede service top producten en scherpe prijzen. koop er regelmatig en ben nooit teleurgesteld. Kan iedereen sousvidekenner aanbevelen.

Scherp met prijzen :top

De foodsaver was veel goedkoper dan bij andere bedrijven .

Snelle levering van een uitstekend product

Ik heb een Instantpot DUO plus besteld bij Sousvidekenner.nl en deze werd snel en uitstekend verpakt geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Ben zeer tevreden met mijn aankoop, goede kwaliteit een snelle levering

goede en duidelijke info en goede prijs

gestart met sous vide en dankzij de goede info en service betaalbaar aan nieuwe manier van biefstukbereiding begonnen. was altijd kritisch in de bereiding van mijn geliefde biefstukje maar door sous vide toch overstag om het niet meer op de traditionele wijze te bakken.

Goede service.

Kwaliteit en snelle levering..

Behulpzaam en sneller levering

Had een paar vragen, werd snel op gereageerd en goed advies gegeven zodat ik alles in 1 keer kon bestellen en geen onnodige verzendkosten hoefde te betalen.

Correcte service & goede producten

M’n research gedaan naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en bij Sousvidekenner uitgekomen. Inmiddels ook een vacuüm apparaat voor m’n dochter gekocht.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Heb al een paar keer besteld snelle levering en ruime keuze

Top apparaat en bestelling is vlekkeloos verlopen !!

Absoluut geen klachten , prima toestel prima afhandeling TOP !!

Het werkt

Zo blij met mijn sous vide bak. Hij doet precies wat hij moet doen. Ook koelt hij niet af waar ik wel bang voor was

Top producten, snel geleverd.

Prima webshop.

werkt perfect

goedkoop en heerlijk eten

Alles wat je nodig hebt, en snel :-)

Ik heb een beginnersset aangeschaft, info op de site is duidelijk en levering is snel. Erg blij mee!

Ordered a instant pot multi-cooker

Good product and fast delivery. Very happy about it.

Duidelijk en snel

Duidelijk, snel en vriendelijke klantenservice!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL