Prima producten en snel geleverd.

De vacuumzuiger/sealer voldoet prima aan de verwachtingen. Fijn dat er direct zakken bij geleverd worden. Zo kon ik direct aan de slag.

prima service

alles op voorraad (dus geen wachttijd), vlotte levering, goede productinformatie op de site, kortom tevreden

Goede adviezen en zeer snelle levering, dus erg betrouwbaar!

Levering zoals beloofd, maak je bijna nergens meer mee. Prijzen zeer concurrerend.

Super blij mee !

Ik heb de Instant Pot Duo besteld op aanraden van een vriendin en ben er mega blij mee. Rijst en quinoa is klaar in 3 tot 5 minuten (exclusief uitstomen van ong 10 minuten). Soep is in een handomdraai gemaakt, net als stoofschotels met linzen of bonen. Ik heb nog niet alle mogelijkheden benut (heb ook de yoghurt kit besteld om mijn eigen vegan yoghurt te maken bijv.) maar ben echt heel blij en raad deze aan iedereen aan.

Uitstekend, almede de service

Na mijn eerste paar keer de sous vide stick te hebben gebruikt kwam er kortsluiting in. Contact openomen en zonder enige discussie een nieuwe gekregen alsmede de kapotte kosteloos kunnen retourneren. Inmiddels al veel plezier gehad van de aankopen. Top

Zeer tevreden met het aangekochte pakket

Het complete pakket gekocht bij de sousvidekenner. Niet alleen het pakket kreeg ik snel en netjes geleverd er zat ook een handig overzicht bij om diverse soorten vlees en groente sous vide te koken/garen. Ben zeer tevreden over mijn aankoop en het is een aanrader

Echt wel een aanrader

Bij gebrek aan meer leveranciers van de instant pot voor sousvidekenners gekozen. Geen spijt van!

Prachtig apparaat

Heel prettig apparaat die zorgt dat onze gerechten heerlijks smaken.

Geweldig systeem, heerlijke gerechten

Ik gebruik sous vide nu zo’n 6 weken De uitleg is helder, de recepten kloppen en wat er uit de waterbak komt, is heerlijk. Vlees, vis of groente, geweldig

Super service met onmisbaar product

Sinds wij de 2 Instant potten gebruiken staat ons kookfornuis bijna niet meer aan. Wij zijn heel tevreden

Goede informatie en snelle levering

Levering Buitenland

Het is niet altijd makkelijk om Nederlandstalige kookboeken te vinden in bv. Duitsland. Gelukkig levert sousvidekenner.nl ook snel in het buitenland.

Snel, scherpe prijs en goede service

Ik was opzoek naar een sousvide kunststof bak om in te koken, kwam al snel hier uit gezien het brede assortiment. Mooi 12 liter bak gevonden met deksel, waardoor de warmte goed blijft hangen.

De keuken spullen was precies wat ik zocht en snel service.

Een goed product dat ook simpel te bedienen is

Werkt uitstekend en makkelijk te bedienen.

Ik heb gebruik gemaakt van een aanbieding. Toen bleek dat het product niet compleet leverbaar was, kreeg ik netjes een mail met opties, uiteindelijk gekozen voor ander merk en resterend bedrag netjes terug op mijn rekening. Mijn vriend heeft later nog 2x hier wat besteld, en heeft er een tijdje op moeten wachten. Verder tevreden!

Ik ben heel blij met mijn Instand Pot!!

Met mijn nieuwe Instand Pot maak ik bottenbouillion in 2,5 uur in plaats van 24-72 uur in een gewone pan. Zo ja, ik ben heel tevreden met mijn aankoop! Top!!

Het probleem werd goed opgelost nadat wij een melding maakten met de klacht.

Goed product

Ik heb vacumeerzakjes bij Sousvide gekocht en ben daar zeer tevreden over. De eerste rol is al helemaal verbruikt en leverde een flink aantal zakjes op die nu gevuld in de vriezer liggen

Great stuff!!

Good customer service! Delivery took a LOT longer than initially expected, while buying the product. Mainly because it came from the UK. But they compensated with a free gift, which was very kind of them. Can't blame such businesses for European politics, obviously. They made the best of what they could. Joy Hoogeveen was very kind and cooperative, in my case.

Goede producten en snelle levering

Geweldig en super leuk vooral als je zelf wel eens wispelturig ben hebben ze begrip voor je toppers en mooie producten

Perfecte service

Nadat mijn instantpot binnen enkele weken al kapot ging kreeg ik een uitstekende service en werd er meteen een nieuwe gestuurd.

Sousvide too!!!

Sous vide dik in orde maar het vacumeertoestel werkt niet

Snel en simpel

Het is allemaal vrij duidelijk aangeven. Assortiment mag wel wat groter

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL