Top Service

Mijn bestelde artikelen bleken niet voorradig te zijn, telefonisch werd aangekondigd dat er een ander merk die duurder is kosteloos verzonden gaat worden...zo gezegd, zo gedaan. Top Service.

Duidelijk, stipt en snel

Snel gekregen wat ik had besteld, alles werkt prima en zeer gunstig geprijsd.

Goede machines en ook goede service verleend.

Aanrader

Top service super snelle levering en een top advies. Goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Top bedrijf

Super ervaring

heb mijn multicooker hier gekocht. Toen er iets mis was kon ik gelijk de klantenservice bellen en hebben ze mij meteen goed geholpen! Heb ook met kortinggekregen dus dat is altijd fijn.

Goede prijs en snelle service

Super service

Alles was snel geleverd ! En het spul werkt gewoon ideaal dus niks op aan te merken helemaal top

Gewoon goed

Top service!

Goed snel en niet te duur

Zie boven

netjes en op tijd geleverd

Goede prdukten

Snel en betrouwbaar

Of het nu via de telefoon of de mail is ik krijg altijd snel antwoord. Spullen worden snel geleverd en goede adviezen. Top zaak voor de sous-vide liefhebber.

zeer tevreden

Perfecte kwaliteit, keurig en op tijd geleverd en extra service gekregen bij een leverings vraag.

Vacumeermachine gekocht.

Ik heb een vacumeermachine gekocht. Uitstekend apparaat en heel snel geleverd door sousvidekenner.nl Zeer tevreden

Prima producten en levering

Website was duidelijk, goede keuze kunnen maken en snelle levering.

Zeer goede service

Zeer tevreden met sous-vide circulator, optimaal product. Zeer vriendelijke service, goede productinformatie.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kundige krachten die je het juiste product aanraden en je niet alleen maar het duurste product willen verkopen

Duidelijke site en keus genoeg. De caso VC 250 is uitermate geschikt voor de hobby kok. Als je de espressions gaat gebruiken is het raadzaam om te vullen met heet water.

Snel bezorgd alles in orde

Snel bezorgd alles in orde

Snelle levering, prima communicatie

Snelle levering, prima communicatie

Super service

Mijn bestelde product had opeens een veel langere levertijd dan aangegeven. Kreeg netjes een belletje om dit te laten weten en er werd de dag erna een ander gelijkwaardig product kostenloos toegestuurd! Het product is helemaal prima! Makkelijk bestellen, goede kwaliteit/prijs verhouding, super service en snelle levering. Helemaal top!

Geleverd als beloofd

Snelle levering, goede prijs.

Heel goede ervaring met alles en kan het zelf aanbevelen. Goede communicatie en geweldige afhandeling.

Werkt perfect

Zie titel

top producten met prima voorlichting

Bellen, mailen bestellen. Terwijl je je nog inleest staat de bestelling al voor de deur. Wil ik iets weten of heb ik iets nodig dan kijk eerst bij Sousvidekenner.nl.

Vlotte service

Zoals altijd mijn bestelde spullen weer snel en correct ontvangen.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL