Snelle levering, topapparaat!

Ik had na veel research het voordeelpakket besteld, met sous-vide, bak, vacumeermachine, zakken en balletjes. Dan ben je gelijk klaar en het is echt een goede prijs voor wat je krijgt! Ik had de bestelling ondanks de drukke periode (net voor kerst) binnen en kon dus pareltjes op Tafel toveren door mijn nieuwe aanwinst. Heel blij mee, heb er de eerste maand al heel veel perfecte diners mee gekookt!

Verwachting qua service level en product kwaliteit helemaal waargemaakt.

Om een goede mening g te geven, heb ik de sousvide te kort in mijn bezit.

Snelle en keurige afhandeling van goede producten.

Zoals beloofd, binnen 24 uur geleverd.

Past perfect in steamer van Miele!

Makkelijk besteld snel geleverd

Prima snelle levering

Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis

super

Snel, prijs kwaliteit was good, en sousvide is geweldig

Winkelen bij Sousvidekenner.nl verliep goed met een kleine 'maar'

De bestelling, verpakking en de bezorging van twee enigszins kwetsbare producten is heel goed en makkelijk verlopen. Wat ik een niet zo fijne verrassing vond is, dat ik twee keer verzendkosten moest betalen, toen de producten niet gelijktijdig geleverd konden worden. Dat had ik graag van te voren willen weten.

deskundig en informatief

Ik heb al vaker tot volle tevredenheid gekocht in deze webshop. Ik waardeer vooral de goede deskundige informatie (telefonisch en op de site), recepten, het brede assortiment. Een bonus is de leuke nieuwsbrief.

Goede ervaring

Product was volledig volgens mijn verwachting

Prima producten

Fijne zaken en advies

altijd uitstekend en op tijd geleverd , overzichtelijke website .

Al vele dingen besteld en altijd op tijd geleverd, eens gechat en ook dit werd zeer professioneel afgehandeld, website is overzichtelijk en bied steeds goede materialen, in een woord top , ga zo verder.

Top product en informatiebron

Zie boven

Klasse service, zelfs tijdens de feestdagen

Goed advies met een goede service, wat wil je nog meer

Gewoon goed

Goede snelle levering

Snelle levering.

Alles wat ik bestel is op voorraad en snel geleverd.

Top product

Hogere kookkunst....

Ik ben heel blij met de aankoop van de Wartmann Sous Vide stick. En keurig geleverd.

Prima ervaring

Snelle levering, compleet en alles is naar verwachting.

Prima, snel en uitstekende kwaliteit

Site heeft groot assortiment van prima producten. Heb mijn Wartmann sous vide stick gekocht vorig jaar en dit jaar exact dezelfde voor mijn studerende, en kokende, zoon. Sous vide zakken prima kwaliteit.

Artikel is van goede kwaliteit. Leveringstijd was niet helemaal zoals beloofd.

Kan aan Sint-drukte liggen, maar belofte van leveringsdagen kwam niet uit. Ze hielden ons daarna netjes op de hoogte.

Zeer goede en snelle service

Goede service!

Wij hebben een rookapparaat gekocht. Wat een geweldig apparaat is dat

Goede informatie en service

Gisteren besteld, vandaag bezorgd. Super service

Erg makkelijk om bij Sousvidekenner.nl je order/ordertje onder te brengen. Goed overzicht, acceptabele prijzen, easy to do, en een goede kwaliteit aan goederen. Just zoals het hoort, en van mij 5 *****

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL