Prachtig en zeer nuttig kookboek razendsnel geleverd

Uit een mooi aanbod van kookboeken heb ik eentje uitgezocht als verrassing voor m'n vriend. Het prachtige boek werd razendsnel geleverd

Snelle leverring

Ik zal deze site zeker aanbevelen

Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit snelle verzending Pakket was netjes ingepakt

Prima informatie; duidelijke site en snelle levering.

goede service

mijn sous-vide stick ging binnen 2 maanden stuk, kreeg onmiddellijk ongezien een nieuwe toegestuurd

Mooie producten, snelle levering

Een aantal keren iets besteld. Prima verhaal. Goede prijzen en snelle levering.

Prettige info en snel geleverd

Prima materiaal

Topservice & snel

Alles snel en keurig ontvangen. Helaas een fabrieksdefect in het apparaat. Zeer snel omgeruild en allemaal geen probleem. Daarnaast werd ik direct gebeld toen ik bij een tweede bestelling heel dom iets verkeerds had besteld. Daar reageerden zij proactief op. Heel erg fijn, kan hen iedereen aanraden!

Prima communicatie en levering

De levering van mijn bestelling was in twee keer. Dit werd goed gecommuniceerd en afspraken werden nagekomen. Erg blij met mijn sous vide stick van Wartmann!

super service

De communicatie met dit bedrijf is super. Mijn bestelling was vertraagd, ze hebben me een duurdere variant aangrboden tegen dezelfde prijs als compensatieregeling. Ik kon aangeven dat ik nog even wilde wachten en als het te lang zou duren alsnog kon wisselen. Uiteindelijk was dit niet nodig en ben ik heel blij met de Sous-vide die ik gekozen heb

alles is correct verlopen

Alles is correct verlopen

Zeer goed.

Correcte levering en goede uitleg omtrent het toestel.

Vlotte levering. Goed verpakt.

Vlotte levering. Goed verpakt.

Snelle bezorging van mijn producten en ook voor vragen kun je goed terecht

zeer tevreden, werkt perfect!

ik heb deze gekocht als cadeau. echt goede kwaliteit, zeer tevreden van

Het beste wat ik ooit gekocht heb

Zowel baken, stoven, low coocking en sous vide gerechten bereiden in 1 pan. De moeite waard en kan deze dan ook aanbevelen. Wel een min puntje let op grote temperatuurverschillen. Ik bedoel niet van heet onder de koude kraan. Of even geen ruimte hebben en nu het toch koud is buiten, even buiten zetten.

prima service, heel tevreden

Ook retourneren en vervangen goed afgehandeld

Duidelijke webshop, snelle en correcte levering.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Snelle service,duidelijke site .

Ik heb mijn Anova Nano besteld,de volgende dag werd hij geleverd. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Snel correct gewoon af

Gewoon top snel correct.

Vlot, stipt, je krijgt wat je vraagt.

Iedere bestelling die ik tot op heden kreeg is zeer vlot verlopen. De mogelijkheden die geboden worden, en, de gegeven uitleg zijn voor mij ook een positieve ervaring. Tip ; ik heb reeds X 2 een tabel ontvangen met "gaartijden- en temperatuur". Minstens even handig zou een tabel zijn welke voedingswaren er kunnen sousvide verpakt worden, hoelang ze dan kunnen bewaard worden, in frigo, in diepvries, .... bv. ik had onlangs een vraag of ajuin vacuüm kon bewaard worden, blijkbaar alleen best in diepvries, maar dan heb je een totaal andere structuur.

klacht prima opgelost

i vide stick connect niet meer wat ik ook probeerde, na een paar dagen het alsmaar geprobeerd, een nieuwe toegestuurd gekregen en het werkte weer als vanouds.

Goed product

Snel opgestuurd en niets op Sousvidekenner aan te merken. Alleen de vervoerder maakte er een potje van, zodat mijn bestelling te laat kwam.

Spijtig beperkt tot 85 graden.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL