Bij sousvidekenner is de service een op een vriendelijk en deskundig!

Bij sousvidekenner is de service een op een vriendelijk en deskundig!

Snel en correct

Ik bestelde een eindejaarsgeschenk. De website is duidelijk overzichtelijken je vind dejuiste info op de juiste plaats. Zeer mooi artikel en super snel geleverd. Top shop.

Vlot en correct

Prima !

Zeer compleet assortiment, snel en vakkundig advies, snel bezorgd...

In het zeer ruime assortiment zag ik door de bomen het bos even niet meer. Op een vraag via de chat meteen antwoord en zo het goede product kunnen bepalen. Dat werd volgende dag meteen bezorgd. Das fijn winkelen.

Prima product en ook service

Toen ik vroeg om hulp hebben ze even de fabrikant gebeld en had ik meteen een oplossing. Top!

Alles goed verzorgd en snel in huis.

Prima webshop

Snelle levering en goede apparatuur. Heel erg blij mee.

Waterbak voor sous vide snel geleverd.

Groot assortiment, goede prijzen en uitstekende service.

Groot assortiment, goede prijzen en uitstekende service. Voesel droger en vacumeer apparaat gekocht met aantal verschillende zakken en rollen er bij. Zeer snel geleverd! Een van die rollen was niet zoals in de omschrijving. Netjes opgelost, een goede variant gratis opgestuurd gekregen en de verkeerd geleverde rol mogen houden. Zeer aanbevelenswaardige webshop!

Keurig op tijd

Keurig op tijd

Gewoon zoals het hoort....

Wienig om over te vertellen, bestellen lukte goed, levering ging goed, Produkt was volgens verwachting. Gewoon zo doorgaan

Uitstekende service

Correcte directe levering

Correcte levering en goede kwaliteitsproducten

Totaal geen op of aanmerkingen

mooi compact apparaat om mee te werken.Praktisch

Ik heb eerder als cadeau een sousvide stick gekregen. In verband met technische problemen heb ik hem ingeruild voor deze bak. Het werken hiermee is veel praktischer. Niet nodig om een pan te isoleren en geen gedoe met die balletjes. prima apparaat.

Probleem met de verzorging werd keurig opgelost.

Werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Excuses werden aangeboden voor de gemaakte fout en de fout werd onmiddellijk hersteld.

Ontdekkend

Even moeten kijken op de instructies wat ik normaal nooit doe haha oeps... maar werkt perfect precies zoals ik verwacht had!! Zeker een aanraden voor particulieren

Prima. Snelle levering, mooie prijzen en prima producten!

Heel erg tevreden, aanrader!

Goede ervaring

De voedseldroger werkt goed. Heb hem gebruikt om appeltjes te drogen

Snelle levering en conform product informatie

Fijn bedrijf met snelle service. Zeker een aanrader. Ga zo door!

Prima webshop

Duidelijke website, snelle levering

Uitstekend!

Makkelijk bestellen, keurig op tijd geleverd, degelijk verpakt, producten allemaal in orde; kortom: een dikke TIEN!

Keurige winkel

7 Molenbaan