Snelle levering en alles compleet om meteen aan de slag te kunnen.

Goeie troep verkopen jullie

Werkt goed

GEWELDIG!!!

De bestelling van isolatie voor de 12 ltr paste niet en problemen met DHL zoals gewoonlijk! na telefonisch overleg (in goede sfeer) niets terug gestuurd ik kreeg GEWOON!! een passende bak opgestuurd. DAT NOEM IK SERVICE !!! met een uitroep teken . Met vriendelijke groet aan Sousvidekenner. Jacques M V.

Meer dan "Fantastisch"

De CASO VC 350 dinsdagavond laat besteld, kreeg toen ook de melding dat de levering zou plaatsvinden op donderdag, echt niet dus, de bezorging door DHL was de andere dag al, op woensdagavond dus! Het apparaat direct uitgeprobeerd en werkte correct. Sousvidekenner.nl doet meer dan er beloofd wordt!

Ik had 2 verschillende maten vacuumzakken besteld en door de oplettendheid van sousvidekenner kreeg ik de vraag of het klopte dat ik zakken met en zonder relief besteld had. Dat klopt inderdaad niet en de order is aangepast en heb inmiddels de juiste zakken binnen gekregen.

Geweldige service. Na een jaar werkte de sousvide niet meer goed. Het is gerepareerd en terug gestuurd. Helaas vertoonde het dezelfde kuren. Omdat wij 5 weken naar Frankrijk gingen, heb ik contact gezocht en binnen 1 dag werd er een nieuwe opgestuurd.

prettig zaken te doen

Ik kreeg bij de 1e bestelling een vermelding van een welkomstcadeau Dit heb ik niet ontvangen Dat vind ik altijd van een slechte service getuigen🤣

Prima product ontvangen

Snelle levering en zeer tevreden over het hakblok. Uitstekende kwaliteit

zeer tevreden onder voorbehoud van nederlandstalige gebruiksaanwijzing

De blender werd zéér snel geleverd : ik had hem in de late namiddag besteld, en 's ochtends om 10 u werd hij al geleverd. Ik ben ook zeer tevreden van de werking van de blender. Het enige jammere vind ik dat er enkel een engelstalige gebruiksaanwijzing bij was. Waardoor ik het eerst al fout deed, en ik waarschijnlijk nu ook nog niet alle mogelijkheden benut, omdat ik bang ben iets fouts te doen.

Compleet en op tijd.

Geleverd wat ik besteld had en volgende dag in huis. De kaart met tijden entemperaturen was een leuke extra!

Prima en snelle verzorgde aflevering

Prima en snelle verzorgde aflevering

super snel en makkelijk contact om vragen te stellen over de producten!!

3 keer besteld en alles zeer snel en kundig advies

Voor sousvide? De Sousvidekenner!

Beginnen met sousvide of verder er mee? Sousvidekenner helpt je verder. En niet alleen met apparatuur, maar ook met recepten en werkwijze. Alles in 1, dus.

Prima uitleg en dito levering

Als newbe in de sous vide wereld prima uitleg gekregen.

Ruime keuze en goede prijs. Snel geleverd en inmiddels al heerlijke maaltijden klaar gemaakt.

vlotte service

correcte informatie/klantenadvies

Prima en complete levering.

Bestellen, betalen en geleverd krijgen. Voor 22:00 uur besteld is helaas niet de volgende dag, maar pas de dag daarop bezorgd. Kan er aan liggen dat de bestelling op zondag gebeurde, alhoewel ik hier de indruk had dat de pakketbezorger zich enige vrijheid nam. Eerst werd in de track and trace app namelijk aangegeven bezorging op maandag, daarna - zonder nadere aankondiging - stond de bezorgdatum op dinsdag. Heb niet de indruk dat Sousvidekenner hier veel aan kon doen, maar wel mogelijk aandachtspuntje in onderhandelingen met pakketbezorger?

Snelle verwerking en bezorging

Telefonisch inlichtingen ingewonnen over kookzakken. Vriendelijke medewerkster. Bestelling gedaan via de website. Volgende dag was mijn bestelling binnen

Out of this world

Beste service ooit,meer web winkels moet Sousvidekenner als voorbeeld hebben. 110%+ voor service en personeel. Met dank en vriendelijk groet, James

Prima geregeld

Had nog wat vragen en ben prima geholpen. Was leuk contact.

Goede producten & service

Heb bij Sousvidekenner.nl een startpakket besteld om Sousvide koken te ontdekken. Dit pakket had alles wat ik nodig had, zoals geadverteerd. Daarbij ook een correcte & vlotte service en levering gekend! Ik koop hier nog!

Uitstekende snelle service. Prima product.

Duidelijk omschrijving op de site. Prima prijsstelling. Goed product. Levering zoals beloofd.

snelle service en levering

snelle service en levering