Pluspunten

Snel geleverd en prima prijzen. Niks op aan te merken.

Pluspunten

Service met een hoofdletter S. Deze heren (en dames?) weten nog wat klantenservice is.

Pluspunten

Snel, goede communicatie en goede producten

Ik zou niks kunnen bedenken

Pluspunten

Buitengewoon goede service! Snelle levering. 1 op 1 contact.

Vooral zo blijven, complimenten!

Pluspunten

Perfecte afhandeling van probleem met een apparaat dat niet goed is bij eerste ingebruikname. Er wordt meteen een nieuwe opgestuurd, zodat we nog voor Kerst het apparaat nog kunnen uitproberen.

Pluspunten

Hier mijn vacuum apparaatje gekocht en sindsdien haal ik ook mijn zakjes hier. Prima tot nu toe, altijd volgende dag in huis.

Minimale bedrag voor gratis verzending omhoog.

Pluspunten

Nu meerdere bestellingen hier geplaatst en elke keer weer helemaal tevreden.

Pluspunten

Snel, correct, persoonlijke aandacht

Pluspunten

Hele goede service en ze houden je goed op de hoogte. Er is veel keus in producten op een overzichtelijke website

Pluspunten

Heel prettig van Sousvidekenner vind ik dat ze je via prima voorlichten over het artikel dat je wilt kopen. Verder vlotte service

Pluspunten

Ik had om 3 uur 's middags besteld en de volgende ochtend had ik mijn bestelling al binnen.

Pluspunten

Ze zijn goed bereikbaar en geven een prettig advies. Deze mannen zijn duidelijk enthousiast over hun eigen product.

Pluspunten

Heb een Wartmann regelaar besteld, deze was de volgende dag al geleverd met ook nog gratis isolatieballen. Perfect!

Pluspunten

Prima opvolging van de zendingen helaas verzendingen van de producten een transport probleem. Dit is NIET te wijten aan sousvidekenner deze hebben hemel en aarde bewogen om het op te lossen. Heb door hun inzet alsnog mijn daar bestelde sous vide toestel alsnog geleverd gekregen. Prima contact met Herman gehad ook over de terug betaling van mijn reeds betaalde geld voor een ander product welke te laat bij mij zou binnen krijgen. Dus prima en eerlijk bedrijf, als ik nog iets van mijn gading zie bij hun zal ik niet schromen om bij hun de bestelling bij hun te plaatsen.

Pluspunten

Uitstekend hoor. Geen klachten, alles verliep vlot en duidelijk, en de prijs was goed. Leuk dat je als bedankje een code krijgt voor korting de volgende keer. Daar ga ik zeker gebruik van maken

het zijn wel erg veel producten en het is soms wat moeilijk vergelijken. Dit kan beter, maar het is top dat jullie telefonisch zo goed helpen

Pluspunten

Top site Top producten Top service He-le-maal top!

Pluspunten

Overzichtelijke website Bereikbaarheid van de klantenservice Denken goed mee

Pluspunten

Uitstekende club, deze jongens weten wat klantenservice is.

Pluspunten

goede site met prima service

Pluspunten

Perfect geleverd, product was goed verpakt en volgende dag in huis.

Geen creditcard toeslag

Pluspunten

Snel geleverd, goede service, uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering niet volgende dag (zaterdag) als beloofd dus wij konden niet zoals gepland dineren met sousvide. Pas savonds werd gemeld dat er iets mis was gegaan bij PostNL. Op zich wel snelle en vriendelijke communicatie maar niet leuk... anders hadden we een 9 gegeven. Product en prijs waren verder prima.

Zorg dat je ook levert zoals je beloofd

Pluspunten

Uitgebreide keuze en een goede prijs. Contact maken is eenvoudig via de chat. Dat zelfs s'avonds nog. Snelle levering van de bestelde producten en top verpakt.

Pluspunten

Gratis verzending en gratis retour. Goede bereikbaarheid klantenservice. Ruim assortiment

Pluspunten

Goede ervaringen met deze webshop. Wwat ik wel kan waarderen is dat ze geen geheim maken van hun telefoonnummer. Iets was je tegenwoordig steeds meer ziet.Gewoon bestellen zonder gezeur. Maar deze mensen nemen de telefoon gewoon gelijk op, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en smeren je niets aan. Gewoon goed en eerlijk advies, en dat kan ik wel waarderen. Ik kan het iedereen aanraden.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL