Pluspunten

We hebben onlangs een sous vide regelaar gekocht en we zjn er ontzettend blij mee. Het is erg handig bij de bbq en op feestjes. En het vlees wordt er zo lekker van, iederen is er dol op! Bedankt!

Pluspunten

Goede communicatie Uitstekende service Uitstekend verpakt Snel gratis geleverd Mooie voordeelbundels!

Pluspunten

Ik vind dat de telefonische helpdesk mij prettig heeft geholpen en ook juist advies heeft gegeven

Pluspunten

Sinds ik sous vide kenner ken, koop ik al mijn sous vide spullen bij hen

Pluspunten

Geweldige service. We hadden de spullen de volgende dag in huis. Leuke cadeaubon erbij ontvangen.

Pluspunten

Gister de wartmann voordeelset ontvangen en gelijk geprobeerd! Het deksel van de vacuum apparaat is wat moeilijk dicht te krijgen maar na een paar pogingen lukte het uiteindelijk. Werkte verder prima en het eten was heerlijk!

Instructies hoe te gebruiken mochten wel wat duidelijker

Pluspunten

prettig telefonisch geholpen met mijn vragen. leuk dat ze niet het duurste apparaat proberen aan te smeren maar zelfs aanraden een goedkopere te nemen omdat die ook prima aan mijn wensen voldoet. ze wetennhoe het werkt: een tevreden klant komt terug. en tevreden zijn we!

Pluspunten

Geweldige webwinkel! Het wordt altijd netjes afgeleverd met goede service wanneer er iets verkeerd gaat!

Pluspunten

Top bedrijf, altijd goed advies

Pluspunten

Goed geholpen, prima prijzen, snel geleverd

Pluspunten

Wij gebruiken veel vacuumzakken en op mijn mailtje kwam snel een antwoord met een passende aanbieding. Wij kopen voortaan onze zakjes en folie bij deze club!

Pluspunten

Gladde vacuumzakken blijken nit te werken in mijn machine, maar na advies via chat heb ik nu met relief en die doen het prima! Zonde van die andere verpakking, die kan ik wel weggooien denk ik. Flauw dat ze me dat verkocht hebben (andere webshop). Bedankt jongens!

Pluspunten

Ik wilde een eenvoudige nieuwe regelaar zonder opsmuk. Dit is ideaal en de volgende dag binnen dus ik zat niet lang zonder regelaar.

Pluspunten

sousvidekenner is een prettige winkel met een breed assortiment en een snelle levertijd.

Pluspunten

De website is erg duidelijk en producten zijn goed beschreven. Na het bestellen direct een bevestiging ontvangen. De volgende dag kreeg ik, zoals ik gewend ben bij sousvidekenner, de bestelde laptophoes al binnen. Zoals altijd erg tevreden met sousvidekenner

Pluspunten

Gewoon goed, niks op aan te merken

Pluspunten

Snel geleverd en dat nog gratis ook. Keurig verpakt.

Pluspunten

Uitgebreide selectie kwalitatief goed spul Informatie over bereidingswijzen

Pluspunten

Top club! Had een probleempje en dat hebben ze erg goed opgelost. Would buy again.

Pluspunten

Snelle nette aflevering. tot nu toe blij met het product.

Pluspunten

Goed gepakt Gratis geleverd Gewoon goed

Pluspunten

Super service en snelle levering.

Pluspunten

Mooie producten voor een prima prijs. Eindelijk een overzichtelijk website met veel sous vide apparatuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gratis binnen 1 dag geleverd.

De gehanteerde terminologie is onjuist! - Er staat koken maar het water wordt slechts ongeveer 60 graden. - Een sous vide water oven? Sous vide betekent onder vacuüm, het is gewoon een waterbad die helemaal niet onder vacuüm staat! Verdiep je eens in de Franse taal voordat je sous vide apparatuur verkoopt!

Pluspunten

Goed geholpen en niks op aan te merken

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL