Zelfs bij een restaurant nog nooit zulk mals vlees gegeten!

Wat een heerlijk apparaat! Het gebruik is makkelijk zat, al is het instellen af-en-toe even lastig. laatst spareribs met de Sous Vide bereid. Allemaal blije mee-eters en een zeer trotse kok! Makkelijk te onderhouden en op te bergen.

goede snelle levering, sousvide bak ziet er ietwat zelf gemaakt uit

goede snelle levering , alleen de geleverde sousvide bak l ziet er ietwat zelf gemaakt uit alsof er een bak van de action of iets dergelijke is gekocht en er zelf een gat in de deksel is gemaakt. de vorige bak die ik bij hun heb gekocht ziet er veel beter uit.

Tweemaal gerold geweest, door firma's, die mij ongeribde vacuumzakken (industriele) leverden. Eindelijk een firma, die het spel eerlijk speelt. Proficiat!!!

Geweldige service en komen na wat beloofd, daarnaast heldere en duidelijke uitleg

Prettig zaken doen met deze personen van dit bedrijf, vriendelijk duidelijk en een heldere toelichting

Duidelijke website en geschikte Sousvideproducten

Voor de eerste keer besteld en tevreden over de levering en producten

super kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Bij het uitpakken was ik al onder de indruk van de stevigheid en van de details wat betreft het gebruiksgemak. Aanduidingen voor datum op het deksel zijn een prima hulpmiddel. Fijn dat de vaccuumcontainers bruikbaar zijn voor meerdere merken vaccumeertoestellen. Kortom, gewoon een supergoede aankoop.

Stipt en correct

Positieve ervaring

Snelle levering Goedkoop Top

Alles zoals verwacht

Snelle levering aan zeer scherpe prijs

Sehr schnell

Und gut verpackt

Very good present!

I have one, my neighbor has one. And this one ordered for a present. I use it everyday for eggs, potatoes, meat, vegetables.

Snel, goed op de hoogte gehouden, goed verpakt.

Zou zeker weer hier bestellen.

100% over het bedrijf; assortiment, prijs, levertijd en sales

De bestelde ‘Instant Pot’, model Duo EVO Plus, Multi-Use Pressure Cooker, is de nieuwe standaard. Zeer onderscheidend t.o.v. CrockPot. Helaas slechte fabrieksinstructies (geen Nederlands) en slechts summiere aanwijzingen met gerechten. Enkel de technische mogelijkheden van het zgn. “Smart-Programma” worden vermeld. Hoog tijd dat een auteur voor gebruik van deze super pan eens een kompleet kookboek schrijft gelijk het boek voor de CrockPot.

Snelle reacties per mail bij het stellen van vragen.

Kubki prozniowe

Super jakpsc.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gezond en geweldig lekker uit 1 pot

Een groot avontuur en heerlijk eten uit 1 pot.

alles keurig en snel geleverd!

De kwaliteit/prijs verhouding is prima. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. Een volgende aanschaf wordt zeker bij sousvidekenner gedaan!

Super service

Er was een klein probleempje met de levering maar hoe ze dat opgelost hebben is buitengewoon geweldig. Zo blij mee. Zeldzaam goed

Snelle goede levering

Mijn bestellingen werden snel geleverd. Geleverde producten zijn goed en hebben een goede prijs.

Super service!

Veel keus, duidelijke omschrijvingen en supersnel geleverd! Kortom, Top

Netjes verpakt, alles volgende dag in huis.

Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering!

prima duidelijk

Als thuiskok was ik onbekend met sous vide koken, dankzij Sousvidekenner is er een wereld voor mij open gegaan.

Een snelle levering van een degelijk product

Mooie stevige sous-vide bak. De neopreen hoes maakt het helemaal compleet. Isoleert prima

Is super snelle levering en keurig verpakt

Ik vind top zoals het gaat

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Sousvidekenner.nl

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.