Professionele apparaten met topadvies

Mijn aankoop werd zeer snel geleverd, al heel veel plezier van gehad. Later per mail een vraag gesteld, heel vriendelijk antwoord ontvangen. Hier bestel ik zeker nog !

Top winkel!

Telefonisch uitstekend geholpen bij de keuze van een sous vide apparaat. Het product wat ik besteld had was binnen twee dagen binnen. Tot nu toe zeer tevreden

prettig en vakkundig advies

Vriendelijk, klantgericht advies en goede service. Verder een mooi assortiment voor mijn nieuwe sous vide hobby.

Top bedrijf

Goede service top producten en scherpe prijzen. koop er regelmatig en ben nooit teleurgesteld. Kan iedereen sousvidekenner aanbevelen.

Scherp met prijzen :top

De foodsaver was veel goedkoper dan bij andere bedrijven .

Snelle levering van een uitstekend product

Ik heb een Instantpot DUO plus besteld bij Sousvidekenner.nl en deze werd snel en uitstekend verpakt geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Ben zeer tevreden met mijn aankoop, goede kwaliteit een snelle levering

goede en duidelijke info en goede prijs

gestart met sous vide en dankzij de goede info en service betaalbaar aan nieuwe manier van biefstukbereiding begonnen. was altijd kritisch in de bereiding van mijn geliefde biefstukje maar door sous vide toch overstag om het niet meer op de traditionele wijze te bakken.

Goede service.

Kwaliteit en snelle levering..

Behulpzaam en sneller levering

Had een paar vragen, werd snel op gereageerd en goed advies gegeven zodat ik alles in 1 keer kon bestellen en geen onnodige verzendkosten hoefde te betalen.

Correcte service & goede producten

M’n research gedaan naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en bij Sousvidekenner uitgekomen. Inmiddels ook een vacuüm apparaat voor m’n dochter gekocht.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Heb al een paar keer besteld snelle levering en ruime keuze

Top apparaat en bestelling is vlekkeloos verlopen !!

Absoluut geen klachten , prima toestel prima afhandeling TOP !!

Het werkt

Zo blij met mijn sous vide bak. Hij doet precies wat hij moet doen. Ook koelt hij niet af waar ik wel bang voor was

Top producten, snel geleverd.

Prima webshop.

werkt perfect

goedkoop en heerlijk eten

Alles wat je nodig hebt, en snel :-)

Ik heb een beginnersset aangeschaft, info op de site is duidelijk en levering is snel. Erg blij mee!

Ordered a instant pot multi-cooker

Good product and fast delivery. Very happy about it.

Duidelijk en snel

Duidelijk, snel en vriendelijke klantenservice!

Prima producten en snel geleverd.

De vacuumzuiger/sealer voldoet prima aan de verwachtingen. Fijn dat er direct zakken bij geleverd worden. Zo kon ik direct aan de slag.

prima service

alles op voorraad (dus geen wachttijd), vlotte levering, goede productinformatie op de site, kortom tevreden

Goede adviezen en zeer snelle levering, dus erg betrouwbaar!

Levering zoals beloofd, maak je bijna nergens meer mee. Prijzen zeer concurrerend.

Super blij mee !

Ik heb de Instant Pot Duo besteld op aanraden van een vriendin en ben er mega blij mee. Rijst en quinoa is klaar in 3 tot 5 minuten (exclusief uitstomen van ong 10 minuten). Soep is in een handomdraai gemaakt, net als stoofschotels met linzen of bonen. Ik heb nog niet alle mogelijkheden benut (heb ook de yoghurt kit besteld om mijn eigen vegan yoghurt te maken bijv.) maar ben echt heel blij en raad deze aan iedereen aan.

Uitstekend, almede de service

Na mijn eerste paar keer de sous vide stick te hebben gebruikt kwam er kortsluiting in. Contact openomen en zonder enige discussie een nieuwe gekregen alsmede de kapotte kosteloos kunnen retourneren. Inmiddels al veel plezier gehad van de aankopen. Top

Zeer tevreden met het aangekochte pakket

Het complete pakket gekocht bij de sousvidekenner. Niet alleen het pakket kreeg ik snel en netjes geleverd er zat ook een handig overzicht bij om diverse soorten vlees en groente sous vide te koken/garen. Ben zeer tevreden over mijn aankoop en het is een aanrader

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Sousvidekenner.nl

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.