Laden reviews...
42 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Sammanfattningsvis visar recensionerna en positiv upplevelse med snabb leverans och bra pris-kvalitet. Kunderna uppskattar produkternas pålitlighet och kundservicen. Ibland nämns förseningar eller kommunikationsproblem, men det är inte vanligt. Sammantaget är sentimentet positivt och förtroendet för varumärket är starkt.
Mooie website en snelle levering
1 June 2021
Ria
Maarssen
Thomas
Sleidinge
Super blij mee
Alfulela Ahmed
Oud Turnhout België
(Tevreden) klant uit Duitsland: Nederlandse versie hieronder ;-) Man ist ja meist etwas skeptisch, wenn man zum ersten Mal bei einem Lieferanten im Ausland kauft, den man nicht kennt und mit dem man keine Erfahrung hat. Meine Frau wollte aber unbedingt einen InstantPot - und daher habe ich mich auf "Online-Abenteuer" eingelassen. Um es kurz zu machen: es hat sich gelohnt & es war kein Abenteuer. Die Bestell-u. Liefererfahrung kann man wohl am besten zusammenfassen mit "Amazon-Level" - nur irgendwie noch freundlicher. Alles schnell, klar und gut kommuniziert. Daß dann auch noch das Produkt die Erwartungen übertroffen hat war dann die Kirsche auf der Sahne auf dem Kuchen. Fazit: warmherzige Empfehlung :-) _________________________________________________ Men is gewoonlijk een beetje sceptisch wanneer men voor het eerst koopt van een leverancier in het buitenland die men niet kent en waarmee men geen ervaring heeft. Maar mijn vrouw wilde heel graag een InstantPot - dus ging ik op "online-avontuur". Lang verhaal kort, het was het waard en het was geen avontuur. De bestel- en leveringservaring kan waarschijnlijk het best worden samengevat als "Amazon-niveau" - alleen op de een of andere manier nog vriendelijker. Alles snel, duidelijk en goed gecommuniceerd. Dat dan zelfs het product de verwachtingen heeft overtroffen was dan de kers op de slagroom op de taart. Conclusie: warm aanbevolen :-)
Ulf
Düsseldorf
Na een vervelende ervaring met mijn vacuüm machine heb ik een paar vragen gesteld zonder intentie een nieuwe te kopen. Die vragen werden serieus opgepakt met de belofte mij verder op weg te helpen met de machine die ik niet eens bij sousvidekenner gekocht had. Dat is in mijn ogen oprechte service!
Peter
Eemnes
Heb al meerder keren besteld bij sousvide kenner. Snelle levering en prima kwaliteit sousvide producten.
Peter
Belgie
De producten zijn van goede kwaliteit. Ik had voor het bestellen nog wat vragen die snel en duidelijk beantwoord werden.
Troy
Rotterdam
Altijd een snelle levering, en een super kwaliteit!
Hans
Veenendaal
Goede kennis van zaken en snelle afhandeling.De sousvide spulletjes die ik gekocht zijn van uistekende kwaliteit en snel bezorgd .
Etienne Kremer
Heerlen
We recently purchased a Wartmann blender from Sousvidekenner, after shopping around for good value for money. - I recently had quite a number of great experiences with companies based in The Netherlands, so I chose Sousvidkenner to purchase the blender there. Service and communication was absolutely superb. The unit was shipped immediately with a reliable courier, so within less than a week we had the blender with us. Thanks for the fantastic service.
Dirk
Kilbrittain
Order and Delivered within a day, hassle free support, great packaging, will shop again for sure, thanks a lot
Anup
Hilversum
zie sterren
J.M.
Bennekom
Ben zeer tevreden over het product en de snelle levering
Beveelt niet aan
Rob
Venlo
Bestelling werd vlot geleverd, werd goed gecommuniceerd waar m'n bestelling zich bevond. En ik wil heel graag de cadeaubon van €25, ik heb nog een aantal dingen op de verlanglijst bij Sous vide Kenner. :)
Renee Van Nieuwenhuijzen
Uithoorn
Ik heb een naatal producten van deze site en ben zeer tevreden. Persoonlijk advies en snelle reactiemop mail. Snelle levering en ze bieden producten aan die moeilijk in nederland te verkrijgen zijn. Superblij met deze site.
Jolanda
Noord scahrwoude
Snelle levering en waar dit niet kan goede klantcontacten
K.J. Bakker
Hilversum
Nadat met twee keer gebruik de waterbak, die ik hier had besteld, barsten vertoonde kreeg ik kosteloos en zelfs zonder er om te vragen en nieuwe waterbak. Zeer tevreden over contact en service
Y
Steenbergen
Snelle en correcte levering. Heel tevreden met de vacuümsealer van Ziva. Gemakkelijk in gebruik. Ook de gratis vacuüm zakjes waren een aangename verrassing.
KATHARINA BOLLEN
Wijgmaal België
Wij hebben het apparaat al veel gebruikt en zijn zeer tevreden
Anky van der Hoorn
Noord-Scharwoude
er is een ruim assortiment te bekomen, ideaal voor kleine en grote porties . wij gebruiken hier wekelijks de sousvide, en zouden niet meer zonder kunnen. de pakjes worden ook altijd netjes en veilig verpakt geleverd
els
sijsele
Heldere omschrijving van het product, en bij de snelle levering ook het juiste product geleverd. Dat is toch normaal zou je zeggen! Helaas niet bij elke online bedrijf. Dus bij sousvidekenner gelukkig wel!
Paul
Zoetermeer
Sousvidekenner maakt helemaal waar, waar ze voor staan: hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling.
Bas
Voorschoten
Alles was naar wens
Antoinette
Assenede
Een geweldig apparaat, staat te glimmen op mijn aanrecht. Heb er al eens drumsticks e.d. in gebraden. Was top! Jammer dat er geen Nederlandse handleiding bij zit. (Technisch Engels is niet mijn sterkste kant) Op de duur kom ik er wel uit..Ik wil het dagelijks gebruiken
Judith
's- Hertogenbosch
Snelle levering top service top materiaal
Pedro
Pernis