Pluspunten
Prettige behandeling/ervaren medewerkers.
Pluspunten
Warm binnenkomst. Deskundig advies. Het personeel denkt echt met je mee. Ik ben blij dat ik hier langs ben geweest.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken. Helemaal blij met Echthaar Kliniek!
Pluspunten
Het klinkt misschien gek, maar ik moet een beetje denken aan een welnesscenter als ik
VerbeterpuntenEr is nooit heel duidelijk aan mij verteld dat je moet betalen voor de parkeerplaats van Echthaar in Amsterdam. Dit was voor mij een verrassing.
Pluspunten
Zeer goed, luisterend oor. Begrijpen mijn wensen en leveren een product van zeer goede kwaliteit. Niks op aan te merken. Ben al jaren een tevreden klant en zal dit ook nog lang blijven.
Pluspunten
Ik word altijd geholpen door Hetty en zij weet altijd wat bij mij past en is erg klantvriendelijk
VerbeterpuntenHet is een prachtig pand in nunspeet met grote tuin maar ik denk ook een grote kosten post voor mij mag het ook een eenvoudig pand zijn als daar de prijs mee naar beneden kan. Want het is en blijft toch heel veel geld. En als ik nieuwe units moet aanmeten heb ik toch liever mijn eigen kapster, puur omdat zij mij kent en weet wat ik wil en wat mij staat. Als de eigenaar meer contact met zijn klanten wil kan dat ook gewoon tijdens een bezoek. En de comunicatie op de adminstratie kan beter. Verder ben ik helemaal tevreden
Pluspunten
De eigenaar/directeur is zeer vakkundig. Het haar heeft mijn leven een andere wending gegeven ik ben er zeer blij mee. Topkwaliteit tot in de puntjes.
Pluspunten
Dat je privé in een ruimte zit met alleen de kapper Dat er met je wordt meegedacht over een kapsel en een kleur van het haarstuk, wat bij je past als persoon Dat ik zonder de kwaliteit van de EHK gewoon gedeeltelijk kaal zou zijn
VerbeterpuntenAan de voorkant van het haarstuk iets meer haar zetten, zodat het gedeelte waar je de lijm of het plakband opplakt minder zichtbaar is aan de voorkant Flexibeler zijn met verzendkosten (moet nu aangetekend), dat de EHK een commerciële organisatie is, dat begrijp ik, alleen ook bij profit organisaties moet klantvriendelijkheid voorop staan.
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede begeleiding
Pluspunten
Sinds 2009 ben ik klant van de Echthaar Kliniek in Nunspeet Al die jaren tot volle tevredenheid! Privacy staat hoog in het vaandel van de kliniek, wat zeer op prijs wordt gesteld.
Pluspunten
Zeer bekwaam en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenKwaliteit kan altijd beter, maar naar mijn mening de is dit de beste oplossing voor kaalheid op dit moment.
Pluspunten
Staan altijd er voor je klaar!
VerbeterpuntenMeer voorbeelden laten zien als je er belang bij krijgt
b.v Haar accessoires verkopen.
Pluspunten
Alles is al ruim 10 jaar dat ik klant ben super goed geregeld!!
Pluspunten
Deskundig personeel
VerbeterpuntenNiet altijd dezelfde voor je behandeling
Pluspunten
Discretie, privacy
VerbeterpuntenLuister naar de klant, beloof niet alleen goede kwaliteit maar geef dat ook zodat de klant het product met het volste vertrouwen kan afnemen zonder de angst te hebben of het goed komt.
Pluspunten
5 jaar geleden heb ik kennis met jullie gemaakt. Mijn eerste indruk was dat jullie betrokken, deskundig en discreet zijn. Ik heb toen 4 units gekregen. Het aantal vond ik fijn omdat het dan gelijkmatiger slijt. Omdat ik goede ervaringen met jullie heb en ik aan nieuwe units toe was, heb ik weer voor jullie gekozen. De goede begeleiding en adviezen vind ik heel belangrijk. Nu heb ik opnieuw units gekregen en ben ik weer heel tevreden over het resultaat.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Discreet, klant vriendelijk en vakbekwaam voor diegene die mij behandeld.
Verbeterpuntenmisschien een andere muziekje op de achter grond.
Pluspunten
Nu met de heraanschaf ging het gelukkig beter. Mijn eigen haar was een andere kleur geworden als mijn haarunit. Gelukkig hebben ze dit goed opgelost, en hebben ze mijn haarunit aan kunnen passen aan mijn eigen haarkleur.
VerbeterpuntenIk loop nu al 6 jaar met een haarunit van de Echthaar kliniek. De eerste ervaringen konden beter. De communicatie kan beter, duidelijke uitleg, wat houdt het in. Ook de afstemming tussen mij en de specialist verliep eerst niet zo soepel. Persoonlijk vind ik het erg 'steriel' in de klinieken, er is niets zichtbaar, alles is afgesloten, ik zie ook geen andere klanten. Zelf zou ik het prettiger vinden als het meer zichtbaar is.
Pluspunten
De specialisten zijn zorgvuldig en denken met de klant mee
VerbeterpuntenAgenda beheer
Beste klant, Allereerst hartelijk dank voor de feedback over onze Kliniek en dienstverlening. Graag zouden wij wat meer informatie willen over het door u genoemde verbeterpunt “Agenda-beheer”, zou u ons willen mailen naar [email protected] ? dan kunnen wij met elkaar in contact komen hierover. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, nogmaals bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, EchtHaar Kliniek