Uitstekende afhandeling

Mooie katoenen stoffen. Goed kwaliteit.

SUPER !!!

Mooie duidelijke site !!! Mooie kwaliteit kleding en Super snelle levering!! Helaas moet ik retour sturen omdat ik het zelf te klein besteld heb. Maar kom zeker nog eens terug !!!!!

gewoon goed!

fijne bamboe jas, mooie kleur!

Prima jas, snel geleverd

...

Mooi product

De badjas is zoals omschreven. Iets dunner dan ik dacht, maar er staat bij de advertentie ook nergens dat hij dikker zou zijn. Verder mooie kleur, goede verhoudingen qua afmetingen. Levering duurde iets langer, maar kwam wellicht ook door de feestdagen.

Heb nog niet ontvangen !

Heb nog niet ontvangen.

Slechte service

Mijn besteld artikel mag niet meer retour omdat het teveel afgeprijsd is . Nog nooit meegemaakt en vraag me af of het wettelijk mag Ook heel misleidend omdat met dik gedrukte letters staat GRATIS verzenden en GRATIS retour

Prima producten, prima service, goede communicatie! Erg blij mee!

Snelle levering, product zoals verwacht

Bamboe ochtend jas besteld, werd snel geleverd. Ochtend jas zoals op de foto, fijn product. Dus ik ben tevreden!

Levering kwam snel. Badjas was echter veel te groot. Binnen 2 dagen nieuwe jas. Pasvorm was niet optimaal. Mouwen waren 12 cm te lang. Jas was echter te fijn om terug te sturen. Zelf Mouwen korter gemaakt

Reageren nergens op

Ik heb retour aangemeld maar krijg geen enkele reactie om retour aan te kunnen melden

Netjes op tijd en tevreden over de producten

2 mooie badjassen besteld. Beiden zijn zacht en zien er mooi uit. Zeer tevreden over de producten en snelheid van leveren.

In korte tijd een kwaliteits product geleverd

De bestelde badjas, die binnen 2 dagen werd ontvangen, bleek een product van goede kwaliteit. De kleindochter was er zeer gelukkig mee.

Op de website staat vermeld, voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Ik heb 7/5 voor 14.00 uur een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Enorm teleurgesteld

Eens je deze badlakens gekocht hebt wil je geen andere meer

Mooie goede kwaliteit.Wel beperkte kleur mogelijkheid.

Goede service.

Snelle levering van 2 mooie badjassen voor een goede prijs.

Alles prima verlopen.

Kwaliteit product uitstekend. Afhandeling en levering product uitstekend .

Snel en duidelijk

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Producten zijn op eerste gezicht prima. Of ze ook lang mee gaan moet blijken. Maar ik heb er vertrouwen in.

Zeer goede kwaliteit

Vlotte service

Onvolledige levering

Helaas is slechts een deel van mijn bestelling geleverd.

Erg prettige medewerker die erg goed meedenkt. Topmark.

Super fijn

Heel fijne doeken! Mijn haar is heel dik en door deze doek eromheen te draaien wordt mijn haar veel droger.

snel geleverd en goede kwaliteit!

Ik had een aantal bamboe handdoeken besteld want ze waren in de aanbieding. Keurig de volgende werkdag geleverd! Ze voelen goed en zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Prima produkt

Product is prima, snelle verzending, alleen bezorging door Post.NL 1 dag later, wegens drukte rondom feestdagen

Snelle levering en heel mooi en aangenaam materiaal.

Ammonieterf 142

6413KX Heerlen

Over XZIIR

De naam X.ZIIR komt van het woord iksir, wat letterlijk ‘toverdrank’ betekent. X.ZIIR is een onderdeel van Holland Hometextiel waarmee we vanaf 2007 al kantoenen, bamboe handdoeken en badjassen vanuit Turkije importeren en zowel aan bedrijven als particulieren leveren. In 2014 hebben wij X.ZIIR als onderdeel van Holland Hometextiel officieel gelanceerd en zijn gespecialiseerd in katoen- en bamboeproducten welke ideaal zijn voor in de sauna. We zijn altijd op zoek naar de perfecte sauna producten en willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.