Top!!

4x snelle verzending, alles goed en netjes ingepakt! Verkoper reageert snel per mail terug, zelfs op zondag! Absoluut voor herhaling vatbaar, heel tevreden!

Snelle levering, deskundige medewerkers, ruilen geen probleem en een uitstekend product

Prima ochtendjas

Precies wat ik verwachtte

Snelle levering en mooi product

Levering was sneller dan in mail van X.ZIIR was aangegeven, van PostNL wel op dëzelfde dag in mail de achteraf juiste leverdatum doorgekregen. Was enigszins verwarrend

Mooi product leuke prijs

Snelle levering van het gekochte product. Kwaliteit goed.

Perfect correct en snel

Goede producten

De bamboe handdoeken zijn super zacht. Mijn klanten zijn er heel blij mee. Ze voelen aangenaam. Ze drogen snwl en blijven heerlijk zacht.

Snel geleverd, netjes

Prachtige badjas van pastunette. Ben er blij mee. Precies zoals op het plaatje en de volgende dag al geleverd. Ik had een vraag, maar ze waren telefonisch de hele middag niet te bereiken wel werd er heel snel gereageerd op de mail.

snel geleverd

Goede prijs, mooie kwaliteit en snel in huis

Snel en correct!

De dienstverlening was snel en correct en de kwaliteit uitstekend.

Voor het eerst een bestelling gedaan. Prima product en een goede service.

Top pakket op tijd binnen

Maten komen overheen. Goede kwaliteit!!

Gewoonweg goed!

Mooi en goed product Snelle levering Goed verpakt

Foutje snel hersteld

Fijne producten en snel geleverd. Tijdens het uitpakken een foutje ontdekt en dit is direct opgelost na 1 email. Dus prima product en service.

Niets gekregen/ later wel

Ik heb wel een mail gekregen dat het onderweg was maar nog niets gezien. Dan vragen jullie wat ik ervan vindt!!! Hoop nog iets te krijgen ofwel geld terug!! Paar dagen later in perfecte staat ontvangen! Zeer mooie kwaliteit een aanrader voor familie en vrienden.

Ruim aanbod en snelle levering

Fijne website met royaal aanbod. Prima kwaliteit en in de sale uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Prima, bestelling ontvangen precies als ik verwacht had.

Leuke website, veel keuze in assortiment.

helaas niet goed

Toen bleek dat mij de verkeerde pyama was gestuurd, pakte ik het weer netjes in en bracht het naar het postkantoor alwaar ik te horen kreeg dat ik € 4,50 moest betalen om het te retourneren. Dit is niet meer van deze tijd en stond ook niet van te voren aangegeven. Ik zal dus echt nooit meer iets bij deze zaak bestellen. De pyama die ik bestelde zag er mooi uit maar stond "uitverkocht" bij dus liet ik het zitten. Toch werd er een totaal andere pyama andere kwaliteit bezorgd. Een geluk was nog dat we niet van te voren hoefden te betalen dus voor mij is de schade en opelopen nieuwe wijsheid bij de € 4,50 gebleven. Eens maar nooit meer.

Veel keuze, goede communicatie per e-mail,na week nog niets gezien.

Veel keuze,goede communicatie via e-mail ,levering na week nog niet binnen.kerst drukte misschien.

Suppersnelle levering

Correct

Goed koop , sel en volgens de verwachtingen.

Goed spul, snelle levering

In die ene zin heb ik alles al gezet wat ik ervan vind.

prijs kwaliteit prima verzending snel

Goede communicatie

Helaas was de voorraad op de website niet up to date. Dankzij een adequate e-mailwisseling en snel handelen door de verkoper is alles naar tevredenheid afgehandeld.

Top aanbiedingen en snelle verzending

Ammonieterf 142

6413KX Heerlen

Over XZIIR

De naam X.ZIIR komt van het woord iksir, wat letterlijk ‘toverdrank’ betekent. X.ZIIR is een onderdeel van Holland Hometextiel waarmee we vanaf 2007 al kantoenen, bamboe handdoeken en badjassen vanuit Turkije importeren en zowel aan bedrijven als particulieren leveren. In 2014 hebben wij X.ZIIR als onderdeel van Holland Hometextiel officieel gelanceerd en zijn gespecialiseerd in katoen- en bamboeproducten welke ideaal zijn voor in de sauna. We zijn altijd op zoek naar de perfecte sauna producten en willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.