Top aanbiedingen en snelle verzending

Vlotte en correcte levering

Mooie luxere pyjama’s voor mijn moeder besteld. Veel sites bezocht maar jullie hebben de meeste keuze waar ik naar op zoek was. Hopelijk is de maat goed.

goed product, goede levering, tevreden

voor het eerst bij deze firma gekocht. niets op aan te merken. alles was goed.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede SALE prijs. Mooi product

Zeer snelle levering vlot contact

Zeer tevreden met deze levering en antwoorden die snel kwamen. Eerlijk en oprecht.ik kwam vroeger ook al in hun winkel. Wist niet dat ze nu een webshop hadden kwam ik pas nu achter. Normale prijzen voor goede materialen. Aanrader

Nog niets ontvangen

Week na bestellen nog niets ontvangen. Alleen een mail dat het ivm werkzaamheden magazijn enkele dagen langer gaat duren. Duurt nu wel lang. Hoop dat het goed komt.

snelle levering en het lijkt een goeie kwaliteit maar dat weet ik pas na het wassen

Fijne jas, mooie kleuren.

Snelle levering door de brievenbus. Wel een track en trace code gekregen. Fijne stof, mooie kleuren.

Snelle levering , en leuk prijsje zo in de sale

Lekker zacht huispak comfortabel voor de avondjes thuis in de herfst en winter op de bank

Heerlijke ochtendjas.

De witblauwe streep is leuk, het voelt lekker aan en de lengte vind ik prima.

Prettig

Super snel levering, producten zien er goed uit.

Super snel levering, producten zien er goed uit.

Super snelle levering

Iets geruild gelijk de andere dag weer in huis. Via mail een vraag gestel, snel antwoord. Ik zeg ga zo door! 👍

Online kopen zonder tracking-service is niet meer van deze tijd

Het product is nog niet geleverd en ik krijg al een evaluatieformulier: de omgekeerde wereld. Over het product kan ik dus nog niets zeggen (ik verwacht dat het goed is), wel over het ontbreken van een efficiënte tracking: dat is waardeloos voor een online verkoopsite. Zonder zo'n dienst zal ik geen bestellingen meer doen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Al meerdere sauna doeken en jassen besteld zeer goede kwaliteit en snelle levering !

Gekrompen na wassen

Mijn badjas XXL is een S-je geworden

Snelle en correcte service

Blij met mijn Huispak

Goede en snelle service

Prachtige badjas

Ik ben erg tevreden over de mooie hammam badjas. Prachtige kleuren!

Saunakilt besteld maar was te groot, ze hebben gelijk een nieuwe kleinere saunakilt opgestuurd en de volgende dag al in huis! En netjes met een retourlabel 👍

Snelle service, de sauna kilts en Hamman handoeken zijn van mooie kwaliteit.

Zeer goede ervaring!

Goedr kwaliteit goede communicatie klantenservice

Enige problemen met de bezorging van postnl. Snelle reactie klantenservice waarna het uit eindelijk toch nog is bezorgd. Mooie kwaliteit badjas.

Goed.

Mooie katoenen badjas. Retour is wat omslachtig maar als je oplet en de retourlabel kan uitprinten is het prima. Klantenservice reageert snel.

Perfecte service

Goede en snelle communicatie. Bij uitleveren was een klein vlekje op mijn bestelling te zien. Is prima opgelost.

Goede producten en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar.

Ammonieterf 142

6413KX Heerlen

Over XZIIR

De naam X.ZIIR komt van het woord iksir, wat letterlijk ‘toverdrank’ betekent. X.ZIIR is een onderdeel van Holland Hometextiel waarmee we vanaf 2007 al kantoenen, bamboe handdoeken en badjassen vanuit Turkije importeren en zowel aan bedrijven als particulieren leveren. In 2014 hebben wij X.ZIIR als onderdeel van Holland Hometextiel officieel gelanceerd en zijn gespecialiseerd in katoen- en bamboeproducten welke ideaal zijn voor in de sauna. We zijn altijd op zoek naar de perfecte sauna producten en willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.