Mooie orchideeen

Mijn moeder is erg blij met haar orchideeen. Bestel ze altijd hier voor haar. Altijd vers bij de kweker vandaan

Schitterende strelitia en scherp geprijsd

Mooie plant en mooie prijs. Topbedrijf

Snelle bezorging! Binnen een dag in huis

Ik had savonds besteld de volgende dag had ik mijn plant al in huis! Fijn dat het zo snel ging. Plant was goed verpakt en hele mooie kwaliteit. Ik ga hier vaker kopen!

Kantoor is een stuk groener

Ideaal om je kantoor groener te maken. Vooral Opmaakservice is erg makkelijk. Geen gedoe met grond en zo maar alles kant en klaar. Ook gelijk verzorgingtips meegekregen. Bedankt Fleur.nl

Mooie Bananenplant

Ik kreeg een mooie Bananenplant cadeau. Erg blij mee. Bezorging was netjes en heel goed verpakt

Mooie leibomen besteld en laten planten

Wat een fijn bedrijf is fleur.nl. We hebben voor onze afscheiding met de buren leibomen besteld. Ook gebruik gemaakt van de aanplantservice. Heel fijn en aardige medewerkers.

Topservice

Klantvriendelijke service. Plant werd netjes in de pot geleverd. Ik ben erg blij met fleur.nl

Prachtige kentiapalm

Hele mooie kentiapalm snel thuisbezorgd! Heel erg blij ee

Geen reactie op klacht

Tel.nr moeizaam te vinden. Langdurig in de wacht met irritante zich steeds herhalende boodschap. Geen reactie op mail. Bloem bezorgd bij afzender met dankkaartje aan mijzelf!

Snelle leveing

Heel snel bezorgd en goed verpakt!

Bomen laten bezorgen is heel handig

Voor onze achtertuin meerdere bomen besteld! Bomen werden keurig in de tuin afgeleverd. Erg handig. Goede instructie erbij hoe je de bomen kan planten.

Mooie strelitzia

Mooie Strelitzia heel snel bezorgd! Doen wat ze zeggen! Ik ga hier vaker bestellen

Super webshop!

Mooi en duidelijk design webshop. Erg blij mee ook veel duidelijke info te vinden!

doen we ze zeggen

mooie planten ontvangen, staan in onze vergaderruimte. aanwinst voor de ruimte.

Niet geleverd krijgen wat besteld is

Hydrocultuurplanten in een specifieke maat besteld en uiteindelijk een verkeerde maat geleverd. Met de geleverde afmeting kan ik niks. Ook was de bestelling niet compleet geleverd. Ondanks dat de gewenste potmaat op de website wordt aangeboden, is deze niet leverbaar en kom ik met het voorstel om een kweekpot in de juiste maat te leveren (12 cm hoog, diameter 13 cm). Eerste levering diameter 28 cm, hoogte 19 cm. Na klagen nieuwe levering. Nu diameter 15 cm, hoogte 19 cm. Schijnbaar is het juiste leveren niet mogelijk bij dit bedrijf!

Planten prima; website en nazorg matig

Bij bestelling en aankomst planten prima. Laat de planten verzorgen door bedrijf. 2x Grote yucca gekocht; beide keren overleden. Ligt NIET aan teveel/te weinig water, licht temperatuur et cetera. Geen garantie. Heb nu bij Fleur andere plantsoort ter vervanging gekocht. ben benieuwd!? PS: daarom geen aanbeveling; eerst dit afwachten.

Goede koopervaring, erg vriendelijk geholpen.

Hartelijk bedankt Fleur.nl!

Een super bedrijf! Goede service en eerlijk!

Een heel fijn bedrijf! Komen hun afspraken na. Plant voldoet altijd aan de verwachting die ik op de site heb gezien. Ik blijf hier zeker klant. K hoef niet met zware planten te sjouwen ,wordt heerlijk thuisbezorgt .echt top!

Perfecte service.

Bestelling gedaan, bij levering bleek 1 plantje niet in het pakket te zitten. Dit gemeld en de volgende dag netjes het ontbrekende plantje ontvangen.

Mooie toevoeging op kantoor

De planten op ons kantoor zijn een mooie toevoeging. Levering was ook helemaal naar wens. Bedankt!

Lei bomen werden bezorgd de kundige bezorgers

Ik ben heel blij met mijn nieuwe leibomen! Netjes zoals aangeven in de tuin geplant.

Prachtige Strelizia!

Mooie Strelitzia thuisbezorgd! Was ook heel goed verpakt.

Mooie kentiapalm!

Razendsnel geleverd! Mooie palm

Hele vriendelijke klantenservice

Toppers bij fleur.nl heel vriendelijke klantenservice en lossen het echt voor je op! Heel blij!

snelle, fantastische en vriendelijke klantenservice en kwaliteit!

Dracaena Fragans Massangeana besteld hij was super snel geleverd. Helaas was de externe bezorgdienst (DHL) er niet echt voorzichtig mee. ondanks de linten breekbaar... Maar Fleur heeft een fantastische klantenservice en netjes en snel opgelost. Nieuwe plant geleverd die er prachtig uit ziet!

Wellensiekstraat 4 Doc 35

6718 XZ Bennekom