Aangekochte plant

Toen de bestelling werd geleverd was ik daarin teleurgesteld. Niet in de plant zelf maar de manier van aflevering. De plant kwam redelijk gehavend aan, daarin speelt de vervoersmaatschappij uiteraard een belangrijke rol. Na melding van dit alles ben ik toch buitengewoon goed behandeld door Fleur om deze kwestie tot volle tevredenheid op te lossen. Dank voor de belangstellende en vooral snelle reactie/ begeleiding.

Amazing customer service, got the plant replaced very quickly!

I purchased a plant that came with a pot, but Fleur sent a bigger plant that did not fit in the pot. Therefore i contacted the customer service which easily replaced the plant by sending a new one!

zeer correcte afwikkeling, ook na levering

zeer correcte afhandeling bij een klacht, snel en goed opgelost

Snelle reactie, levering van een prachtige palm

Snelle reactie, nog snellere levering, ondanks drukte, lockdown enz. Palm was goed verpakt. En we hebben nu een prachtige palm areca in woonkamer staan!

Geweldige service

De door mij bestelde plant bleek door de reis kou schade te hebben opgelopen. Ik vroeg tips aan Fleur.nl wat ik kon doen. Waarschijnlijk zou de plant niet meer te redden zijn volgens de klantenservice, en boden zij aan om een nieuwe plant op te sturen. Deze is vandaag in prima staat aangekomen. Topservice van Fleur.nl Ik ga vaker bij jullie bestellen!!

Zeer tevreden! Prachtige plant

Schitterende planten thuisbezorgd gekregen! Heel erg blij mee! Ik ga hier vaker bestellen

Prachtige bomen

Hele mooi bomen thuis bezorgd gekregen. Netjes in de tuin bezorgd

Mooie palm

Nog mooier dan de foto! Mijn palm staat nu te pronken in de kamer!

Betrouwbaar!

Vaker besteld. Betrouwbaar bedrijf doen wat ze zeggen. Mooie plant

Fantastisch! Snel en mooie plant!

Schitterende plant thuis bezorgd gekregen! Heel mooi.

Een plant fantastisch, in andere zit schimmel

Twee planten besteld, waarvan 1 er heel mooi uitziet, maar de andere zag er verwaarloosd uit.. veel losse bladeren die onder de aarde zaten en op aarde zelf zat schimmel.

Mooie plant

Grote, mooie Kentiapalm voor een heel scherpe prijs. Goed verpakt.

Ruime keuze klimplanten

Uniek dat je bij fleur.nl zoveel keuze heb ik klimplanten. Vandaag alles binnen gekregen en nu hopen op een bloemenzee in het voorjaar!

Altijd verast over de kwaliteit

Ik meerdere keren hier besteld elke keer is de kwaliteit heel goed. Snel geleverd en goed verpakt

Bomen werden netjes in de tuin bezorgd

Fijne medewerkers, fijne service. Bomen werden tot in de tuin bezorgd. Heel fijn!

Prachtige planten!

Ik heb er meerdere besteld! Super enthousiast!

Goede kwaliteit

Duidelijk te zien dat de planten net uit de kwekerij komen! Goede kwaliteit planten

Mooi Kentia

Nog mooier dan de foto.

Vaker voor bij ons op kantoor besteld. Altijd goed heel blij mee

Mooie strelitzia

Hele mooi Strelitzia binnen gekregen! Lekker makkelijk grote planten thuisbezorgd

Aanbevelen? Ja

Echte een vast klant hier! Altijd mooie planten!

Fijne service fijn bedrijf

Heel fijn contact! Er ging iets niet goed met de bezorging waar Fleur.nl niets aan kon doen. Maar lossen het heel goed op! Echt heel fijn bedrijf

Mooie Strelitzia! Heel goed geprijsd

Ziet er nog mooier uit dan de foto! Ik ga hier vaker bestellen!

2 leibomen online besteld

2 grote bomen besteld die snel werden geleverd met een eigen bezorgdienst Super