Veel keuze uit grote potten

We hebben uit de grote collectie potten 3 potten besteld. Zien er prachtig uit. Bezorging kwam keurig met eigen bezorgdienst.

Prachtige palmen

Ik heb de Kentia uit de aanbieding thuisbezorgd gekregen. Ziet er heel mooi uit

Mooie leibomen thuisbezorgd

Service is top omdat de bomen in je tuin worden gezet!

Ruime keuze

Veel keuze mooie site en goede filters.

Schitterende kwaliteit

Kwaliteit van de planten is echt heel goed. Stuk beter dan uit de winkel. Duidelijk te zien dat ze direct bij de kweker vandaan komen.

Grote leibomen keurig bezorgd

Wij hebben 3 grote leibomen gekocht voor in de voortuin. Snel geleverd keurig in de tuin gezet door een vriendelijke bezorger.

Heel prettig klantcontact

Goede service. Mooie planten

Mooie kwaliteit planten

Mijn Strelitzia werd keurig en snel bezorgd. Ik ben daar heel blij. Mooie combinatie in mijn woonkamer

Kantoor laten inrichten door fleur.nl

Kantoor is een flink stuk groener geworden. Heel blij met a - z levering van fleur. Mooi plantenbakken en goede aanplantservice. Alles keurig in orde

Strelitzias zijn erg mooi hier

Al meerdere keren strelitizias besteld. Zien er altijd goed uit hier.

Bomen aan laten planten.

De bomen die ik besteld had werden keurig in de tuin gepoot. Service en communicatie is erg goed. Zeker aan te bevelen

Snelle bezorging

Hele vriendelijke bezorger. Bezorging ging erg goed. Mooie planten

Super kwaliteit planten

Erg blij

Goede kwaliteit planten

Duidelijk te zien dat de planten direct bij de kweker vandaan komen. Deze kwaliteit vind je niet in de winkel. Heel blij mee ik ga hier vaker bestellen.

Mooie leibomen

Bomen werden keurig in de tuin gezet en aangeplant door Fleur. Hele fijne service. Kwaliteit is erg mooi!

Veel keuze in mooie potten!

Veel keus in mooie potten! Fijne webshop met goede filters!

Schitterende plant

Na een lastig begin van aankoop/levering is Fleur.nl mij tegemoet gekomen met een goed alternatief. De kwaliteit van de producten zijn goed, de service uiteindelijk ook.

Slecht product, geen hulp

De plant voldeet niet aan de beschrijving (aan de foto) en de klantvriendelijkheid was geheel afwezig. Een gebrek aan persoonlijke hulp en professionele kennis.

Great!!

Fast delivery and on time, Prices are resonable, Flowers I recieved were healthy and in good condition, I definitly recommend it!!!

Duidelijk zichtbaar dat de planten direct bij de kweker vandaan komen!

Duidelijk zichtbaar dat de planten direct bij de kweker vandaan komen!. Schitterende planten!

Mooie Strelitzia

Ik was op zoek naar een mooie en volle Strelitzia! Hier gevonden. Prachtige plant binnen gekregen! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Kantoor is weer op gefleurd door fleur

Alles laten restylen door Fleur.nl op kantoor. Heel mooi. Goed advies gekregen over de verzorging!

Buxus is vervangen door ilex

Nieuw ilexbollen gekocht voor de voortuin. Zien er erg mooi uit. Bezorging tot in de tuin! Fijne service

Sansevieria’s voor kantoor besteld

Meerdere sansevieria’s voor kantoor besteld! Keurig door Fleur.nl aangeplant.

Wellensiekstraat 4 Doc 35

6718 XZ Bennekom