Wat een fijn bedrijf!

Mooie kwaliteit planten. Scherp geprijsd Snel bezorgd!

Absolute aanrader!

Meerdere grassen besteld. Kwaliteit is erg goed!

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Heel blij mee. Ik ga hier vaker bestellen

Mooie kantoorplanten

Ons kantoor is een stuk groener! Heel blij mee!

Groot klimplanten assortiment

Heel fijn dat er zo’n groot assortiment klimplanten is. Mooie planten, mooie prijs

Fijn bedrijf

Ik koop hier al jaren. Fijn bedrijf kwaliteit goed op orde!

Top opmaakservice

Planten werden kant en klaar geleverd heel netjes opgemaakt!

Grote leibomen

Heel netjes werden de twee grote bomen in mijn tuin geplaatst.

Mooie palmen

Snel bezorgd!

Correcte afhandeling na klacht

Correcte afhandeling na klacht . Dit is snel en goed opgelost.

slechte service

Onlangs een plant besteld. Werd bezorgd met gls . Kwam aan in een beschadigde doos vol zand. De plant die 100 cm hoog zou moeten zijn was door knikken nog maar zo'n 60 cm. Dit is natuurlijk te wijten aan slechte bezorging door gls. De geleverde potmaat was echter ook veel groter dan besteld dus deze plant ging sowieso niet passen. Als je dan probeert Fleur.nl te pakken te krijgen via meerdere mails met foto's krijg je geen enkele reactie terug. Telefonisch is het één keer gelukt maar dan word er gevraagd om de mail nogmaals te sturen waarna weer geen enkele reactie volgt. Gelukkig met Klarna betaald dus hopelijk kunnen we daar wel iets mee regelen.

Een uitstekend bedrijf met een geweldige service!

Ik was op zoek naar een grote gatenplant , na een zoektocht bij diverse tuincentra ben ik op internet bij Fleur.NL terechtgekomen. Op hun duidelijke website vond ik de plant van mijn keuze. Een zeer grote gatenplant van wel 2 meter. Na diverse mailtjes van mijn kant met Jonathan heb ik op zijn advies deze enorme plant besteld. Na 3 dagen werd hij met eigen vervoer bezorgd. Nu begaf op dat moment onze lift het , maar de bezorger pakte de loodzware plant en sjouwde hem 3 hoog de trap op en zette hem in de huiskamer op zijn plek. Ik heb zelden zo’n goed bedrijf met zo’n geweldige service meegemaakt.

Prachtige Kentia.

Wat een mooie plant. Zelden zo mooie plant gezien. Duidelijk te zien dat ze direct bij de kweker vandaan komen!

Mooie plant! Snel bezorgd

Aanrader

Vaste planten voor de border zijn mooi binnengekomen

Vaste planten zagen er erg goed uit. Keurig verpakt. Alles gaat in het voorjaar uitkomen maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Mooi cadeau opgestuurd gekregen.

Ik kreeg een mooie plant van een vriend bezorgd. Keurig verpakt met kaartje.

Mooie kantoorplanten door Fleur geleverd

Hele mooie kantoorplanten door Fleur.nl geleverd. Kant en klaar bezorgd. Mooie opfrisser voor het kantoor.

Schitterende Strelitzia met bloemen.

Ik was op zoek naar een mooie Strelitzia Reginea met bloemen. Die heb ik blij Fleur gevonden. Wat een mooie plant is dit. Heel blij mee. Ik zou Fleur.nl zeker aanbevelen.

Heel tevreden met mijn mooie orchidee

Heel tevreden. Hele goede kwaliteit planten thuisbezorgd gekregen. Ik ben een echte orchideeenfan maar de kwaliteit is heel goed hier. Ik ga hier vaker bestellen

Mooie sierappel besteld voor mijn voortuin

Prachtige sierappel geleverd. Ideaal dit geen gesleep met planten en aarde in je auto. Mooie boom

Goede (aanplant)service! Mooie plant

Vanochtend een prachtige plant thuisbezorgd keurig opgemaakt in de meebestelde pot!

Prachtige kwaliteit plant

Schitterende plant thuisbezorgd gekregen. Snelle bezorging en de plant ziet er keurig uit!

bladeren geknakt vergeten opmaakservice

Bladeren op plaatsen geknakt dit vermoedelijk door de bezorgdienst. Opmaakservice vergeten kan gebeuren. Er is een nette compensatie voorgesteld kortom een betrouwbaar bedrijf!

Diepgroene en fris. Planten zien er heel mooi uit

Duidelijk te zien dat ze direct bij de kweker vandaan komen. Prachtige planten.

Fijn bedrijf, aardige klantenservice

Heel erg blij met de klantenservice van fleur.nl. Na goed advies een mooie plant pot combinatie uitgezocht. Keurig thuisbezorgd de zelfs op de juiste plek gezet!

Wellensiekstraat 4 Doc 35

6718 XZ Bennekom