Beukenhaag door Fleur laten planten!

De beukenhaag in de voortuin hebben we door fleur.nl laten plaatsen in onze voortuin. Na de bezorgafspraak keurig in de tuin geplaatst. Zeker aan te bevelen

Twee ficussen doen het erg goed

De twee ficussen die we hebben gekregen doen het erg goed. Mooi en vol in het blad geleverd.

Veel keus snel bezorgd

Heel blij mee

Mooie orchideeën. Snel bezorgd

Ik al vaker verschillende orchideeen besteld. Kwaliteit is altijd erg mooi. En altijd snel bezorgd

Mooie kwaliteit strelitizia

Duidelijk te zien dat ze direct bij de kweker vandaan komen. Mooie kwaliteit

Mooie leibomen bezorgd.

In de voortuin hebben er mooie leibomen laten plaatsen door Fleur.nl. Hele fijne service en snel geleverd. Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Mooie kantoorplanten. Voor ons nieuwe pand

We hebben ons kantoor opnieuw ingericht met kantoorplanten via Fleur.nl Heel erg mooi!

Schitterende planten!

Heel snel in huis. Prachtige plant!

Goede oplossing geboden

Na één miscommunicatie rondom levering heeft Fleur.NL een nette oplossing geboden.

nep-site

Ik kreeg een zieke plant en ook een die niet was wat ik had besteld. Ik heb meer dan tien keer gemaild, maar krijg geen reactie, ben helemaal niet tevreden en wil zo snel mogelijk mijn geld terug. Ik vertrouwde deze site, maar het spijt me echt.

nep-site

wat een ellende

Bloempot besteld, snelle levering. Pot van ongeveer 100 euro en staat niet eens stabiel!!! Mail gestuurd om dit op te lossen, geen reactie. Vervolgens al twee dagen bezig om dit bedrijf telefonisch te pakken te krijgen om te overleggen, maar krijg alleen een ontzettend irritant deuntje te horen. Inmiddels al in totaal 2 uur in de wacht gestaan. Uiteindelijk dus nog niets gehoord of geregeld, bar en boos.

Schitterende strelitzia

Wat een mooie planten hier. Al vaker besteld en elke keer verrast over de kwaliteit. Duidelijk te zien dat de planten direct uit de kwekerij komen!

Fijne service aardige medewerkers!

Fijn bedrijf! Mooie kantoorplanten gekocht. Bezorging was van a-z geregeld!

Mooie olijfbomen!

Ik meerdere olijfbomen op mijn terras besteld. Heel erg blij mee. Bezorging was heel snel.

Prachtige bomen keurig geleverd in de tuin

Mooie leiphotinia besteld en keurig thuisbezorgd! Heel blij mee de snelle levering!

Superervaring met Fleur.nl

Hele mooie planten en snel geleverd!

Duidelijk te zien dat de planten direct uit de kas komen!

Hele mooie alocasia besteld! Schitterende plant die snel werd bezorgd!

Mooie Strelizia scherp geprijsd

Planten zijn en prijzen zijn ook scherp. Fijn bedrijf doen wat ze zeggen!

Twee mooie bomen in de tuin laten planten door Fleur.nl

Twee mooie bomen in de tuin laten planten door Fleur.nl, kan niet beter. Zeer duidelijke webshop en snelle levering. Fijn bedrijf snelle service en een mooie boom

Topwebshop! Veel keuze, mooie planten

Kwaliteit is heel goed en een ruime keuze. Fijn dat al die bijzondere planten er ook op staan! Heel blij mee

Super klantenservice

Hele fijne klantenservice. Verkeerd adres opgegeven. Deze aan laten passen. Voor hen geen enkel probleem. Toppers!

Schitterende palmen

Heel blij met mijn mooie plant!

Goede kwaliteit planten

Ik koop hier regelmatig. De kwaliteit is erg goed en de bezorging is altijd keurig verzorgd!

Aanplantservice voor je boom is top

Ik heb een mooie boom besteld en door Fleur laten plaatsen in de tuin. Ideaal mooi boom geen gedoe. De boom ziet er goed uit en moet volgend jaar goed uitkomenz

Wellensiekstraat 4 Doc 35

6718 XZ Bennekom