Mooie kamerplant

Heel blij met mijn mooie kamerplant!

Absolute aanrader

Zeker aan te bevelen! Absoluter aanrader

Mooie coniferen door Fleur.nl laten plaatsen

We hebben een coniferenhaag door fleur.nl laten plaatsen. Mooie kwaliteit en keurige bezorging door nette bezorgers. Bomen staan op de juiste plek in de tuin.

Topkwaliteit

Kwaliteit van de planten is heel goed. Een stuk beter dan hier bij het tuincentrum. Ik ga hier vaker bestellen.

Schitterende klimplanten

Ik meerdere kleuren klimplanten besteld. Planten komen direct bij de kweker vandaan. Hele goede kwaliteit

Schitterende bomen

Ik kreeg de tip van een vriendin om hier te kopen! Bezorging was snel en prachtige buitenplanten binnengekregen. Heel blij mee. We gaan deze week de tuin verder afmaken. Ideaal is het thuisbezorgen geen gesjouw met planten.

Fijn bedrijf

No nonse bedrijf. Doen wat ze zeggen. Mooi bedrijf mooie plant!

Snelle bezorging

Bezorging was snel en kreeg een mooie plant!

Teleurgesteld in besteld producten

Ik heb klimop besteld en kreeg heel dunne sliertjes, ik heb de dag daarna bij een andere kwekerij en voor hetzelfde geld nieuwe gekocht en die waren minimaal vier keer zo dik en wel 40cm langer… Hier Koop ik nooit meer iets

Heel blij met mijn araucaria

Ik zocht een bijzondere plant die ik nergens kon vinden alleen bij fleur.nl heel fijn dat ze contact hebben met bijna alle kwekers in Nederland. Araucaria is mooi en duidelijk direct van de kweker

Goed advies voor onze planten op werk

Ik ben via een vriendin bij Fleur.nl terecht gekomen. Fleur heeft me goed geadviseerd voor de planten bij ons op kantoor. Uiteindelijk gekozen voor de watergevende bakken. Heel blij nee

Veel klimplanten

Eindelijk een adres waar je alle klimplanten kan bestellen! Super! Kwaliteit is ook goed!

Kantoorplanten besteld!

Ons kantoor flink opgefleurd met planten van Fleur.nl. Fijn bedrijf! Goed contact mooie planten

Plant cadeau gekregen!

Heel mooie plant van moeder gekregen. Hele goede service! Plant werd keurig samen met pot bezorgd. Plant zat ook netjes opgemaakt in de pot. Echt een eyecatcher in de woonkamer.

Ruime keuze

Top website met handige filters en veel keuze. Veel bijzondere planten die je niet in het tuincentrum kan vinden maar hier wel. Ik bestel hier regelmatig!

Aanrader! Bomen zijn schitterend

Op aanraden van onze hovenier bomen besteld bij fleur.nl. Heel fijn en prettig contact. Bezorging is snel en wordt door vriendelijke bezorgers keurig in de tuin gezet.

Keurig verpakt. Snelle bezorging

Plant besteld voor mijn moeder. Bezorging was snel en plant was goed verpakt. Ik ga hier vaker bestellen

Mooie kwaliteit planten

Mooie kwaliteit planten, scherp geprijsd!

Zeer Matig

Het eerste wat fout ging was dat de planten niet bezorgd werden op de dag die ik had aangegeven, ondanks dat ik dat nog een keer gecheckd had. Toen de planten uiteindelijk bezorgd werden zat er een echt klemvast in de pot, die dus veel te klein was. De pot waar zij in zat was ook nog eens van heel dik plastic, dus met hamer en beitel in 20 minuten uiteindelijk eruit gekregen maar dat is eigenlijk niet de bedoeling natuurlijk. Verder traag met reageren op emails en moeilijk telefonisch te bereiken.

Prachtige planten van hele goede kwaliteit

Wat een mooie planten! Kwaliteit is heel goed. Duidelijk te zien dat ze direct bij de kweker vandaan komen!

Kantoorplanten besteld, heel mooi

Na een mooie offerte zijn we akkoord gegaan. De bezorging was heel prettig. Alle planten waren al in potten gezet. Kant en klaar werden ze bezorgd heel fijn.

Mooie leibomen

Ik ben heel erg blij met de leibomen die geplaatst zijn door Fleur.nl keurige bezorgers die de bomen in de grond hebben geplaatst

Schitterende palmen thuisbezorgd

Zojuist twee mooie palmen thuisbezorgd. Ideaal dat je zelf niet hoeft te tillen met de planten

Topservice

Hele goede klantenservice! Uitgebreid advies gekregen over mijn verzorging van mijn plant

Prachtige planten en uitstekende service

Twee grote planten in pot (incl opmaakservice) en verscheidene kleine plantjes besteld, goed kwaliteit en netjes bezorgd (en boven gebracht). Zeer nette en snel antwoordende klantenservice, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Wellensiekstraat 4 Doc 35

6718 XZ Bennekom