Filtre

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Gewoon zoals het hoort.

Pluspunten

Erg goeie support!

Pluspunten

Goede persoonlijke communicatie. Alles afgeleverd zoals afgesproken

Pluspunten

Drone kenner Herman heeft service hoog in het vaandel staan. Levering verliep volgens afspraak, belt op eigen initiatief om te vragen of problemen met software verholpen zijn en geeft bruikbare tips. Blij dat ik mijn Drone hier heb gekocht!

Blijf dit service niveau houden

Pluspunten

Zeer goed, drone besteld maar ivm oude telefoon kon mijn telefoon de drone niet aan, en kon hem zonder problemen terug sturen en kreeg het geld terug.

Pluspunten

Zeer duidelijk en snel goede service

Pluspunten

(aangenaam) Menselijk contact

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

- service is top - begrip voor spoed situaties - Prijs markt waarde - Persoonlijk contact - Vertrouwelijke jongens

- Hebben niet alle drone merken - Accessoires van DJI niet altijd op voorraad, maar ik bestel dan toch liever bij Dronekenner

Pluspunten

zeer behulpzaam/vriendelijk/snel - top!

Pluspunten

Uitstekende service. Communicatie verloopt goed. Goede kennis van het produkt. Goed bereid om je te helpen.

Pluspunten

Zeer goed bereikbaar Altijd binnen No-time antwoord!

Pluspunten

Ben plezierig en goed geholpen met mijn drone DJI SPARK

Pluspunten

Supersnelle service en ze nemen uitgebreid de tijd om je advies te geven. Al met al een topbedrijf!

Pluspunten

goede service en goede feedback

Pluspunten

Snelle communicatie en alle vragen duidelijk beantwoord. Vervolgens vlotte overgang naar aankoop en op elk punt van het bestel en lever procedure op de hoogte gehouden. Volgende dag reeds geleverd en klaar om te vliegen.

Pluspunten

Dit zijn duidelijke echte kenners met verstand van zaken. Daarnaast was de gratis care refresh bij mijn nieuwe Spark ook erg leuk!

Pluspunten

Supersnel contact, zeer snelle verzending en zelfs een foto van het product met pakbon en track&tracecode ontvangen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Deze kwaliteit vasthouden en de klanten worden dan vanzelf ambassadeurs. Betere reclame bestaat niet.

Pluspunten

Geweldige communicatie en bestelling snel inorde gemaakt en geleverd. Dronekenner super geregeld.

Pluspunten

Klantgericht, eerlijkheid en Herman doet stinkende best om alles zo goed mogelijk te regelen. Jammer genoeg is hij wel weer afhankelijk van grotere bedrijven, die het vaak minder nauw nemen, maar bij hem staat klantvriendelijkheid nog wel op nummer 1.

Pluspunten

Geweldigen en duidelijke beveschrijving bij bestelling.

Niet van toepassing

Pluspunten

Geweldige service, prima communicatie over status product, duidelijke uitleg, kortom fantastisch.

Pluspunten

Zoals afgesproken is alles op tijd geleverd. Zeer goede telefonische uitleg gekregen. Via chat op de website ook altijd direct beantwoord. De Dji Mavic pro zat netjes verpakt. Kortom een top-zaak!

De mail met de track & trace code had ik niet ontvangen maar dat is dan ook het enige.

Pluspunten

Ondanks dat Herman, mijn besteld product "voorlopig nog" niet kon leveren, heb ik echt heel leuk contact (persoonlijk) gehad met Herman, Vooral Eerlijk en recht door zee! echt hele fijne communicatie, daar kunnen veel bedrijven echt nog wat van leren! Top Herman!, Veel succes met DroneKenner.nl I'l Be Back! ;-)

Geen verbeter punten voor DroneKenner.NL!! Maar meer voor hun leveranciers ;-) Pas jullie productie aan op de vraag en aanbod! Hi!

Pluspunten

Uitstekende persoonlijke service! Ik heb mijn Spark besteld in de pre-order en werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Inmiddels geleverd (sneller dan verwacht) en ik ben er blij mee!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL