Filtre

Pluspunten

Super service! Staan altijd direct voor je klaar. Het maakt niet uit of je iets komt kopen, of alleen iets wil vragen. Ik ben blij dat ik hier mijn Spark Combo heb gekocht.

Pluspunten

Heb vrijwel meteen na de introductie een Spark gepre-orderd, werd wekelijks op de hoogte gehouden via de mail over de verwachte levertijd. Op de dag dat de Spark binnen was bij Dronekenner werd ik gebeld! Daarom bestel ik dus in NL en niet direct bij DJI; persoonlijk contact met het vriendelijke personeel én kennis van zaken! Een aanrader!

Nog even klagen over DJI zelf! Want het is toch slecht dat DJI eerst eigen orders uitlevert en daarna pas de retailers aan de beurt komen.. Wacht een weekje langer op je drone mensen en stop deze arrogante werkwijze van DJI!

Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie!

Pluspunten

Perfecte service en de door mij bestelde producten waren de volgende dag in huis. Hartelijk dank Herman.

Geen!

Pluspunten

Goed geïnformeerd over mijn bestemming. Keurig verpakt.

Pluspunten

Zoals beloofd een snelle uitlevering van een preorder (dji goggles) met tussendoor een statusupdate en telefonisch bericht wanneer daadwerkelijke levering plaatsvond.

Pluspunten

Zeer snelle reactie Alwetend Niet moeilijk en oplossend denkend

Dagelijkse update voor levering van een product

Pluspunten

Dronekenner is een vriendelijk en meedenkend bedrijf. Ze hadden onverwachts een DJI Spark over waarop ik een mail kreeg of ik contact op wilde nemen aangezien ik aan het gegeven interesse te hebben. Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Top bedrijf.

Ga vooral door met jullie klantvriendelijke instelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame medewerker die onmiddellijk on line is. Deze dacht met me mee, toen bleek dat er niet geleverd kon worden op dinsdag, omdat maandag een feestdag was!

mogelijkheid om aan te geven wanneer het pakketje bezorgd wordt. Het kost extra geld om het pakketje toch geleverd te krijgen op dinsdagavond!

Pluspunten

Goede en snelle service. Zeer vriendelijk.

Pluspunten

Service is super goed. Goede begeleiding. Mavic Pro combo gekocht bij dronekenners. Alles met spoed geregeld. Top!!!!

Pluspunten

Zeer tevreden over de communicatie. Wordt hier altijd goed te woord gestaan.

Pluspunten

Mijn Mavic hier gekocht en erg vee lol mee op mijn vakantie! :) Ik had wat problemen en stelde vragen via chat en ze belden gelijk en namen echt de tijd; alle problemen opgelost en nog een hoop handige tips gekregen ook! Supr webshop!

Pluspunten

Het was heel simpel voor mij om een bestelling te doen en ivm een probleem met mijn betaling was de hulp ook uitstekend vind ik!

Pluspunten

Vrijdag Mavic besteld, zaterdag vliegen! Alles compleet, goed advies en veel info. Nemen echt de tijd voor je, zowel telefonisch als via e-mail. Alles wat ik van een webshop verwacht, en meer! Top jongens, jullie hebben er een vaste klant bij!

niks :)

Pluspunten

Snel geleverd en een mooie actie (gratis netje met isoleerballetjes). Ook de garingskaart is een leuke toevoeging.

Pluspunten

Super goed geholpen door deze jongens. Na alle positieve reviews en aanbeveling toch maar de kans gewaagd en een Mavic FlyMore hier gekocht. Behoorlijke investering maar ik ben blij dat ik voor DroneKenner heb gekozen. Van begin tot eind een prettige ervaring en je hebt gelijk het gevoel dat je in goede handen bent. Nu lekker op vakantie met mijn Mavic :) Bedankt jongens!

Pluspunten

Goeie service meteen reactie op mijn vragen

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle, probleemloze levering.

Hoewel alles probleemloos verlopen is, is het ontvangen van een bevestigings-email direct na afsluiting van het bestellen wel zo pretting. Deze email kwam pas de volgende dag min of meer samen met de levering.

Pluspunten

- Snelle levering; Gedane pre order van de DJI Mavic was binnen 4 weken geleverd, terwijl pre orders bij andere leveranciers telkens zonder verdere duidelijk communicatie vertraagd werd. Ook werd er door andere leveranciers geen eerlijk en duidelijk beeld gegevenn over de levering van de DJI Mavic. Bij Dronekenner was dit wel zo en dat waardeer ik enorm. Liever een slechte maar eerlijke boodschap, dan een hoopvolle en achteraf teleurstellende boodschap. - Communicatie met klanten is eerlijk; Bij pre order van de Mavic, werd er een realistische datum voorspeld (werd zelfs eerder geleverd dan voorspeld) en werd ik niet warm gehouden zoals bij andere pre orders. Tevens kreeg ik vaak een mail met daarin uitleg over de levering. Ondanks dat het vanuit DJI vertraagd geleverd werd, waren de updates van dronekenner rondom die levering fijn. - Communicatie met klanten in snel; Bij vragen omtrent de aankoop kon ik gemakkelijk en snel contact via mail, chat dan wel telefonisch krijgen met verkoper.

Pluspunten

Ongekend persoonlijke benadering, petje af!

Pluspunten

Geweldige service, het product werd persoonlijk aan huis afgeleverd :) Goede productkennis en goed bereikbaar voor vragen

Pluspunten

Goede service en prettig geholpen

Pluspunten

persoonlijke benadering. geen vraag teveel , men neemt de tijd voor je. erg realistisch wat betreft levering / levertijd. dus je weet waar je aan toe bent.

nada

Pluspunten

Ik kan alleen maar 10 sterren geven in plaats van 5 sterren , ten eerste zijn ze eerlijk wat betreft het aanleveren van goeden die in mondjesmaat binnen kwamen , wie eerder zijn order geplaatst had kreeg die ook op volgorde , verder stonden ze mij en waarschijnlijk de andere ongeduldige kanten steeds vriendelijk te woord ! Ik werd telefonisch op de hoogte gebracht dat mijn toestel binnen de 2 dagen zou binnenkomen wat ook zo was . ze hebben deze ook nog verstuurd terwijl mijn betaling in de weekend vertraging had opgelopen had bewijs door gemaild , ze hebben mij ook vriendelijk laten weten dat de betaling binnen was , waar ik ook heel blij om was . wat de service na verkoop zal zijn is af te wachten maar ik ga ervan uit dat dit perfect gaat verlopen een aanrader voor wie van drones en andere dingen houd !! topper een zeer tevreden belg Bedankt

Dit bedrijf is voor mij niet voor verbetering vatbaar eerder een voorbeeld voor vele anderen !!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL