Snelle levering en zeer goede communicatie

Ondanks het bestellen van een klein artikel toch op de hoogte gehouden door middel van 4x een mail. Artikel werd de volgende dag al geleverd. Fijn en accuraat bedrijf. Wat mij betreft een aanrader.

Snelle levering en prima kwaliteit

snel en correct

Namiddag besteld en volgende ochtend ontvangen. Communicatie en service top !

Op tijd en perfecte aflevering

Snelle verzending

Filters besteld voor de Mini 2. Keurig verpakt, product als omschreven en snel verzonden!

Er was eerst een probleem maar ze hebben me zonder problemen verder geholpen. Top! Bedankt!

Fijne webshop, snelle levering

Koste nog al wat moeite om via mobiel bepaald artikel te bestellen.

Ervaring om iets te bestellen via de site vanaf mobiel gaf erg veel problemen. Daarna was het artikel lastig te vinden vanaf een pc. Uiteindelijk gelukt en vriendelijke reactie op mijn klacht terug gehad waarbij eea doorgegeven zou worden. Ik zou bij een volgende aankoop het nog een kans geven, maar als het dan weer problemen gaat geven haak ik af.

Website duidelijk en goede snelle levering

De bestelde items waren snel gevonden en goed en snel geleverd. De prijs was goed en de kwaliteit prima.

Lipo Bag

Super snelle levering, prijs kwaliteit is goed!

Heb 2 SMALL LIPO ACCU BATTERY SAFETY BAG besteld voor de vakantie dus moest ze snel hebben. Had ze in de avond besteld en de volgende dag al binnen top. Ook goed op de hoogte gehouden dat hij op voorraad was en verzonden was.

verhuizen en leveren gaan niet goed samen

de levering wilde niet helemaal lukken . met begrip voor de perikelen door de verhuizing kwam het toch nog goed.

Gewoon goed.

super

snelle service en mooie prijs

Besteld en geleverd conform belofte

Nd filters besteld. Goede prijs en snel geleverd! Keurig.

Prima service en assortiment

Prima webshop met uitstekende service

Snelle en accurate service

Snelle en accurate service alles deed aan mijn verwachtingen.

Goeie service. Voelt vertrouwd en veilig om hier te bestellen

Zie hierboven

Duidelijke uitleg en snel antwoord

Fantastische service. Ik had hulp gevraagd. Kreeg snel reactie en daarna eenvoudig besteld via de link.

Snelle levering en goed verpakt

Kwaliteit & service

Snelle levering en altijd telefonisch bereikbaar zonder lange wachttijden. Super

Groot assortiment en super service

Diverse malen artikelen besteld bij Dronekenner en (bijna) altijd op voorraad en een zeer snelle en correcte verzending. Prijstechnisch ook zeer gunstig. Een echte aanrader voor de vele drone liefhebbers die Nederland en België kent.

Ik ben heel blij met de techniche kennis

Ben blij met de technische kennis van dronekenner beter nog dan bij coolbleu en bolcom die lezen alleen maar de beschrijving. Maar bij dronekenner gaat het heel wat verder.

Top quality

Great landing pad, lightweight, easy to use and re-fold. Could improve a little on delivery time though, but no issues

Snel, scherp geprijsd.

Artikel voldoet volledig aan de beschrijving. Vlotte en adequate behandeling. De levering was eveneens zeer vlot. Kortom waar voor je geld.

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL