Originele DJI propellers besteld voor Mavic 2. Keurig en snel geleverd, tegen scherpe prijs.

Only positive experience.

I had a problem with a payment confirmation, but it was resolved very quickly and excellent.

Betrouwbare leverancier en goede service

Fijne webshop en betrouwbaar

Een super assortiment en de volgende dag in huis.

Niets aan toe te voegen. Super webshop!

better than very good

I was very pleasantly surprised at how quickly the shipment from Netherland to Germany took place. The communication from the purchase to the dispatch was excellent. What more do you want as a customer?

Top service .... Ook als iets niet goed is ...verkeerd gekocht zijn ze altijd willen u terug helpen ...terug betalling heeft niet lang op zich laten wachten .... Drone kenner the place to be for drone

Excelente

Excelente

Zoals het hoort te zijn !!!!

Vlotte levering….prijs-kwaliteit ok….

Top zaak

Geweldig goede service

Prima webshop

Goede service, een mavic mini 2 gekocht. Deze was in de actie waarbij je gratis filters erbij kreeg. Door een foutje zaten deze er met levering niet bij. Via de mail netjes te wordt gestaan en gezien de artikelen op waren een altanatief aangeboden gekregen of de keuze tot wachten. Het laatste gedaan omdat ik geen haast had en alles werd keurig nageleverd. Erg vriendelijk geholpen!

Oplaadkabel bij jullie verkrijgbaar voor elektrische fiets Bosch / intuvia

Prima levering.

Snelle levering en een goede prijs.

Mijn ervaring is prima, producten zijn van zeer goede kwaliteit en ze worden snel geleverd.

Niets op aan te merken

Ga hier vaker iets bestellen

Zeer goed en leesbaar

Geweldige site en levering op tijd

Alles wat je nodig hebt voor jou drone op een plaats echt een super site als je het hier niet vind bestaat het niet

goede ervaring komt beloftes na

verscheidende keren dingen besteld komt snel thuis binnen 2 dagen vriendelijk personeel krijgt van mij duim op redelijke prijzen

Niet helemaal naar verwachting

50 cal huismerk is geen huismerk. Dat vind ik wel jammer, want bij de beschrijving 50 cal huismerk staat er veelbelovende berichten over zorgvuldige selectie ga de producten.

Top bedrijf.

Klanten service en levering in een woord geweldig.Echte aanrader

Goede service en snelle levering

Voor mijn nieuwe drone van DJI de Care refresh activatiecode van 1 jaar besteld. Helaas was deze niet voorradig maar zag ik pas nadat de betaling gedaan was. Na snelle communicatie via de mail overeengekomen om resterend bedrag over te maken en gekozen voor de Care Refresh van 2 jaar.

Na telefonisch contact te hebben gehad hebben ze direct aan mijn bestelling gewerkt. Goede informatie en goede service. Drone kwam op afgesproken datum binnen in goede staat en netjes verpakt. Complement voor het personeel van dronekenners.

Goede website en snelle levering

Keurig verpakt en snel

Uitgebreid assortiment, voor een redelijke prijs

Ik was op zoek naar wat accessoires voor mijn drone. Ik kon alles hier vinden voor een schappelijke prijs.

Goede informatie, vlotte levering

Had vóór de bestelling nog wat vragen, die via email vlot werden beantwoord. Definitieve bestelling werd correct en vlot afgeleverd.

Goede service snelle levering!

Betrouwbare en goede web shop!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL