Betrouwbaar

Goede service! Heeft verstand van zaken.

Snel, goed spul.

Spullen die lastig te verkrijgen zijn, zijn hier op voorraad. Enige jammere is dat, hoewel gegrijpelijk, de gratis verzending niet standaard is.

Vlotte levering!

Na het het bestellen van de lipo-accu safety bags, werden deze een dag later correct geleverd. Daarnaast is de kwaliteit van de safety bags erg goed!

Vlotte bezorging

Goede levering.

Goede producten en snelle levering.

Prima overall. Had het snel binnen, doet wat het moet doen. Geen problemen mee gehad.

Bestelling niet voorradig

Mijn bestelling geplaatst maar duurde erg lang 3x gebeld of bestelde artikel al was opgestuurd maar was niet voorradig vervelend dat ik er zelf achteraan moest . Andere pad besteld die wel voorradig was deze werd wel snel geleverd .

Goed product

Snel geleverd!

Prijzen ok, levering ok een tevreden klant.

een tevreden klant

Snelle levering product van goede kwaliteit

Hebben een grote keuze in assesoires voor drones

Goed en betrouwbaar

Snelle levering van het product

Degelijk bedrijf

Terugkoppelen latere levertijd zou beter kunnen

Snel geleverd, perfecte service bedankt.

Prima ervaring

Prima ervaring. Beveel ik aan kennis aan.

snelle verzending. goed verpakt.

xxx

Just a great experience as I we'll received my product

Thanks a lot for your service It was efficient and accurate although you hadn't had this product in stock. Great job and definitely I will keep on monitoring your website for further interest Best regards

Snel, correct en goed geprijst

Al mijn tweede drone gekocht via Dronekenner, snel en goed geleverd, verder altijd open voor suggesties en gewoon een prettige droneshop.

Snelle service. Geven goed advies

Zeer tevreden met mijn nieuwe drone!

Dit is mijn eerste drone en eerste vliegervaring en ik heb helemaal de smaak te pakken!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Eenvoudig bestellen en betalen. Producten werden daarna snel geleverd. Goede ervaring.

Hele fijne webstore

Ruime keuze, goede prijsstelling en snelle levering

Ter zake kundig en niet duur

Een aantal malen iets besteld, snelle respons op vragen, snelle levering. Een regelrechte drone ( en alles wat daarbij komt kijken ) kenner!

Snelle levering en prima prijzen

Prima webshop. Snelle verzending en prima prijzen

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL