We zijn hier ZEER tevreden over Dronekenner uit Rotterdam
Assortiment lijkt gering, maar dat komt omdat ze alleen maar kwaliteitsproducten van en voor DJI verkopen - Verder een overzichtelijke website - snelle levering - betrouwbare en geteste 3rd-party producten - veel naslagwerk en links m.b.t. het vliegen met drones, (mag gezien de EU wijzigingen die komen gaan misschien wat actueler) - maar het belangrijkste; bij Dronekenner staan ze altijd met raad en daad voor je klaar!
Als ik dan toch een opmerking moet maken:
Ik denk dat het voor nieuwe piloten veel duidelijker moet worden dat ze het "Care Refresh" pakket (verzekering) binnen 48 uur na de eerste vlucht ZELF moeten activeren!!!
Het breingedeelte waarmee je leest, en het gedeelte waarmee je in de eerste dagen de drone probeert eigen te maken, liggen namelijk mijlenver uit elkaar ; )
Een Care Refresh activatie is dus geen geautomatiseerd proces zoals menigeen verzekering. En ik zou er zelf geen moeite mee hebben gehad om in het begin van dit proces een extra e-mailtje (notificatie) (of zelfs meerdere) te hebben ontvangen m.b.t. deze activatie. NP!
Maar ik snap ook dat Dronekenner niet aan der mate handholding doet omdat het allang geen speelgoed meer is wat zij verkopen.
Dik tevreden! Erg professioneel.