Super service, enorme kennis

Super snelle levering. Erg snelle reactie op vragen. De kennis van drones is enorm.

Prima webshop

Keurige snelle levering

Juiste info met geduld gekregen aan de telefoon en spulletjes snel in huis!

Geweldig gewoon

Onderdelen zijn heel vaak op voorraad en de prijs is ook zeer aantrekkelijk. Ook een zeer snelle levering, mits het bestelde op voorraad is natuurlijk.

Er wordt geleverd wat is besteld

Bij dronekenner heb ik een kabeltje besteld. Het bestelde kabeltje is mooi op tijd geleverd en het geld is van mijn rekening afgeschreven. Eigenlijk precies zoals in een gewone winkel. Alleen wordt daar niet tot twee keer toe gevraagd wat ik er van vond.

Heel leuk product!

ik heb een leuke drone gevonden voor een leuke prijs.

Super behulpzaam

De naam dronekenner zegt alles al in de naam. Mensen die kennis hebben van het spul wat ze verkopen en altijd bereikbaar om van advies te voorzien zonder dat je iets aangesmeerd word wat je niet wilt hebben. Of je er iets koopt of niet en alleen maar contact zoekt om tips en dergelijke bij dronekenner ben je allemaal het zelfde.

Mijn ervaring was goed, goede service en snelle levering.

Mijn ervaring was goed, goede service en snelle levering.

Goed geholpen

Snelle levering en goede prijzen. De site doet het op de telefoon af en toe een beetje moeilijk.

Keurige snelle levering, goed product

Goed verpakt en goed werkend product!

Bestelling binnen 1 werkdag thuis

Goede ervaring. Goede communicatie

Wederom goede levering

Alles snel en effectief

Alles staat goed beschreven en fijne mensen aan de lijn wanneer je belt. Met kennis van zaken. tien met n griffel

goede uitleg en levering

Goede en snelle afhandeling

De boven titel zegt het al. Goed en snel dus

Top winkel

Super goede winkel, snelle levering en kundig personeel.

Snel en goed zoals beloofd

Ik bestelde daar een kleinigheidje en kreeg die snel toegezonden. Was goed ingepakt en kreeg hem snel thuis

Snelle levering duidelijke communicatie

Voor mijn DJI Mavic Mini 3 verschillende filters besteld. Duidelijke website waar je makkelijk op zoekt. De bestelling was snel gedaan. Vervolgens kreeg ik netjes mails over de bestelling en de verzending er van. Binnen 3 dagen alles netjes verpakt binnen. Kortom, prima service en duidelijke communicatie. Dronekenner bedankt.

Uitstekende shop, met kennis van zaken.

Een fijne webshop, met ook een persoonlijk randje .... je kunt gewoon even bellen voor advies ... prima ervaren 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Duidelijke website, snelle levering.

Veel info te vinden, overzichtelijk en snel geleverd.

goede ervaring

echte drone kenner

Gewoon super, doen wat ze beloven

Snelle service en prettig geshopt.

Doen wat ze beloven..

Prima adres voor mijn hobby

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL