Uitstekend bevallen, geen klachten.

prima bedrijf met goede service

Na telefonisch contact online Iphone snoertje naar DJI Spark besteld, de volgende dag binnen. Prettige mensen om zaken mee te doen

Prima. Bedrijf

Ik heb mij DJI mini bij hun besteld en ook keurig geleverd. Wat ik wel jammer vind is dat ik na ongeveer een week na aankoop een defecte accu had. En daar moest ik mee naar DJI zelf en die deed er niets mee want er zat vocht in werd mij verteld.? Ik vind het prettiger om dit met mijn leverancier af te handelen dan zo’n groot Amerikaans bedrijf waar alles in het Engels gaat.

Snelle levering, duidelijke website

Prima ervaring met Drone kenner. Snelle levering en duidelijke website

uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service.

Topp

goed en correcte levering

Goede service en prijs kwaliteit

Nette webshop en Op tijd geleverd

Product snel ontvangen

Kabeltje besteld (die ik nergens anders kon vinden) en netjes op tijd bezorgd. Goede ervaring met Dronekenner

Fast deliver good price

Good price and fast delivery love it

Snelle levering, geweldige service

Altijd correcte snelle levering. Groot assortiment en goeie service. Niks te klagen. Ga zo door.

Snel en scherp

Super ervaring

Goede prijs en kwaliteit maar bovenal een proactieve klantenservice een echte aanrader!

Fijne site en snelle levering

Alles is tot nu toe vlekkeloos verlopen en we hadden onze drone snel in huis. Onze drone werkt nog steeds super, dus van de klantenservice oid hebben we gelukkig nog geen gebruik hoeven maken, maar ik denk dat dat ook gewoon goed geregeld is.

Alles prima gegaan. Niets aan te merken

Zoals boven.

Had product besteld en bleek uiteindelijk niet direct leverbaar. Upgrade werd aangeboden, snel geleverd en perfect afgehandeld.

super!

Perfect alles geregeld, gewoon top!

Snelle nette levering

De artikelen die ik besteld had waren volgens beschrijving en netjes verpakt. Daarbij was de bestelling snel geleverd.

goed besteld en keurig de volgende dag geleverd zo als het iegelijk hoort

Denken actief mee voor een passende oplossing

Fijn

Goed zaak met goede advies

Betrouwbaar bedrijf!

Alles wordt altijd op tijd geleverd. Men houd je keurig op de hoogte over de status van je bestelling. Voor mij een vertrouwd adres geworden voor mn bestellingen. Zelfs een keer telefonisch gebeld voor een advies. Men nam hier rustig de tijd voor en legde het goed uit.

Alles goed aangekomen als vragen heb word netjes beantwoord.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Dronekenner website is alles makkelijk te vinden. Bestellen is eenvoudig en snel geleverd. Geen enkele reden om te twijfelen aan hun betrouwbaarheid.

Prima service, snelle levering!

Uitstekend, op alle gebied!

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL