Vlotte levering en prima product. Aanrader!
Moest een bepaald soort kabeltje hebben. En dit makkelijk kunnen vinden op de site. Ook het leveren ging heel snel.
Doe ik later
Snel en het juiste geleverd
Heb al enkele keren een bestelling gedaan, en de volgende dag al in huis, en netjes verpakt. Ook met een probleem kun je prima contact onderhouden via mail, snel antwoord terug.
Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede service.
Ik heb een zeer goede ervaring met Dronekenner. Bestelling gedaan, product blijkt niet op voorraad waarna ik hiervan op de hoogte wordt gebracht. Wel besloten om te wachten en tot mijn verrassing krijg ik na enkele dagen een update mail. Na nog enkele tijd weer een email kunnen product eerder aanleveren dan eerder was gecommuniceerd. Alles werkte na wens na ontvangst.
leverde mooi op tijd. Goede kwaliteit
Beste Rico, we zijn oprecht verbaasd over je review en we zouden graag met je in contact komen (we hebben je diverse malen geprobeerd te bellen). Uit al onze gegevens blijkt namelijk dat je bestelling onmiddellijk is verzonden en geleverd zoals beloofd, zonder enige problemen. Je geeft aan dat je nog nooit zoveel hebt moeten communiceren maar in ons helpdesksysteem (waar alle communicatie in verloopt) vind ik geen problemen of verdere communicatie. Daarom zijn we benieuwd of je je niet vergist met een andere webshop, want uit al onze gegevens blijkt dat je bestelling probleemloos is verlopen. Het ging om een bestelling van 20 februari: DJI Mavic Pro/Platinum Gimbal Cover (part 01). We horen graag van je, en als het inderdaad om een vergissing gaat zou je dan deze review willen aanpassen of verwijderen? Groeten, het Kenners team
Ursprüngliche Bewertung
ik heb nog nooit zoveel moeten mailen en wachten en akkoord geven en erachteraan bellen, als bij dit bedrijf
Had een datakabel nodig voor mijn tablet om die te linken met mijn DJI mavic air. Eenvoudig op gezocht op de site besteld en de andere dag in huis! Top!
Ik heb vandaag een belletje gehad van uit hun bedrijf. Hierbij legde hij uit waarom het zo lang duurde en wat er fout is gegaan met mijn bestelling. Het is mij nu zeer duidelijk. En het was een zeer aangenaam gesprek. Kortom een aanrader om hier te bestellen.
Beste Marc, fijn om te horen dat je onze uitleg kon waarderen. Het gaan niet altijd goed, maar wel nemen wel altijd verantwoording en proberen te voorkomen dat het nog een keer kan gebeuren. Op naar een 10 voor onze volgende beoordeling (want wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn). Groeten, het Sousvidekenner Team
Ursprüngliche Bewertung
Vrijdag mijn bestelling gedaan om +- 19:00 en er stond bij dat product voor 22:00 morgen in huis. Ik kreeg die dag al geen track&trace code, dus ik dacht ik wacht nog even op de volgende dag. Uiteindelijk geen code gekregen. Toen heb ik ze geprobeerd te bellen en toen moest ik een voicemail in spreken zo dat ze later er op terug kwamen... Toen was het al zondag en nog steeds geen enkel bericht terug gehad over mijn pakketje. Toen heb ik die dag een mail gestuurd. Toen was het alweer maandag. Ik kreeg toen om 10:00 een mailtje dat mijn pakketje onderweg was. Dat mailtje wat ik had gestuurd zondag kreeg ik geen antwoord op. En dat gelde hetzelfde voor de voicemail van vrijdag. Na het pakketje binnen gekregen te hebben miste ik de factuur. Toen heb ik gebeld naar ze, en toen kreeg ik te horen dat ik die online op gestuurd moest hebben gekregen, maar dat was niet zo. Uiteindelijk na lang aan de telefoon te hebben gezeten was het opgelost. Ik vind de klantenservice erg amateuristisch om het zo maar even te zeggen. Ik vind het vooral jammer dat je echt geen contact met ze op kan nemen in het weekend. Voor de rest wel erg vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Gebeld om te vragen of het product op voorraad was, werd onderbroken maar ze belden terug. Na bevestiging online besteld, de volgende dag via DHL bezorgd. Zeer content met product! Snelle service en levering.
Ik dacht een probleem te hebben met mijn DJI Osmo pocket en zag de bui al hangen dat ik deze moest opsturen naar waar ik hem aangeschaft had namelijk in Duitsland. Maar toen kwam ik op het idee om mijn twijfels over der werking van de DJI voor te leggen aan Dronekenner. Ik kreeg binnen 3 dagen antwoord op al mijn vragen en twijfels en dat vind ik toch heel wat en veel vertrouwen geven om in de toekomst hier bijvoorbeeld een drone aan te schaffen.
Dronekenner heeft veel kennis over drones en ik ben zeer goed geïnformeerd en geholpen met de zoektocht naar de juiste drone die past bij mijn wensen.
Wel prima helpdesk met snelle reactie op mijn vragen.
Beste Ronald, Bedankt voor je beoordeling! Het spijt ons dat we iets later hebben geleverd dan beloofd, en we werken continu naar nóg betrouwbaarder informatie op onze productpagina's dmv automatisering en live communicatie met ons magazijn en leveranciers / vervoerder. De Mavic Mini is enorm populair en de vraag is groot, en daardoor is het des te lastiger om alles in goede banen te leiden. Helaas kwam de zending Mavic Mini Fly More Combo's die dag veel later binnen in ons magazijn dan beloofd en konden we ze niet meer op tijd inslaan, waardoor we jouw drone helaas iets later dan gehoopt konden verzenden. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak, maar je kunt er op vertrouwen dat je bij ons aan het beste adres bent als je vragen of hulp nodig hebt met je drone. We staan op werkdagen van 10.00 tot 20.30 uur (chat, mail en telefonisch) klaar voor ons klanten met ervaren support bij problemen en vragen, en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur (via live chat). Met vriendelijke groet, het Kenners team
Er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen! Perfect!
Voor mijn vakantie naar Laos en Cambodja kwam de DJI Mavic Mini uit. Met name de combi pakket trok mijn aandacht. Bij Dronekenner leek hij op voorraad te zijn, echter liep dient door leveringsproblemen van DJI wat anders. Vanuit Dronekenner ben ik actief op de hoogte gehouden van alles door Herman. Zo heb ik het nog nooit ergens anders mogen ervaren, zo persoonlijk en plezierig. Desondanks dat ik niet de combo versie van de DJI Mavic Mini heb mogen ontvangen, is er enorm maatwerk geleverd. Ik ben op reis gegaan met een drone en wat heb ik er van mogen genieten. Dankzij Herman en zijn collega’s heb ik mooie beelden kunnen maken van deze mooie landen. Mensen ontzettend bedankt voor jullie onvoorwaardelijke inzet. Top team, top service bij een top bedrijf. Niet twijfelen of je bij deze organisatie moet bestellen, gewoon doen. Je krijgt er zeker geen spijt van. Ik blijf klant en een zeer tevreden klant. Beter gezegd een trotse klant van Dronekenner.
Beste Ralph, wat ontzettend leuk om te horen dat je reis is bevallen. Herman is inderdaad reislustig, verteld er met plezier over en geeft graag reistips. We zijn ook blij te horen dat de drone (en ons advies) goed is bevallen. De combo was helaas nog niet leverbaar toen, maar gelukkig kon je toch met de versie zonder combo uit de voeten. Heel graag gedaan Ralph. Bij Kenners streven we continu naar de beste mix tussen het gemak van online shoppen en de persoonlijke ervaring van een winkel. Dat is wat ons betreft de toekomst van online shopping, en dit zul je terug zien in al onze Kenners webshops (voor meer informatie, zie: www.kenners.nl). Met vriendelijke groet, het Kenners Team.
Ruime keuze en snel geleverd
Uiteindelijk niets besteld maar keurig behandeld.
Vlotte levering. Vlotte reactie op vragen
Service van dit bedrijf is echt super goed s. Hebben verstand van zaken .
Ik heb ook geen problemen gehad met het product dus kan niet beoordelen als er een probleem opgelost moet worden maar over het algemeen zeer snelle afhandeling van de de order
Mavic Pro Platinum fly more combo besteld( beste prijs), maar bij aankomst drone was DOA, dUS ik moest het terugsturen naar DJI voor te wisselen. Met de hulp van de klantendienst en meneer de zaakvoerder kon ik het juiste procedure volgen( het was niet simpel), en de fabrikant heeft het al snel vervangen. Ik ben heel blij dat ik voor Dronekenner hebt gekozen voor mij aankoop. Heel professionele mensen, en ze kennen hun vak heel goed. Bedankt.
Niets bijzonder.
7 Molenbaan