Alles geleverd zoals afgesproken.

Hele goede ervaring mee

Goede service, sneller levering en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Gewoon snelle afhandeling en goede prijzen mijn idee van winkelen

Goede en snelle service

Heb altijd op tijd mijn levering gehad,en daarnaast zijn ze altijd bereid om te helpen;prima

Not my language

But it was a nice experience buying without knowing what was said in the emails. Fast delivery and the right stuff.

Goed!

Meedenkend, snelle reactietijd.

Prima service en levering

Bestelling op tijd geleverd, prima after-sales. Goede service.

het is al even geleden maar herinner me de goede service snelle levering

het is al even geleden maar herinner me de goede service snelle levering!

Excellente en vriendelijke service

Uitermate vriendelijk geholpen nadat mijn drone na een paar dagen defect bleek. DJI heeft mijn drone vervangen. Hartelijk dank Herman voor je hulp.

Afspraak is afspraak

Snelle service!

uitstekende service. Aanrader

spreken met kennis van zaken, vriendelijk personeel. Je wordt persoonlijk opgebeld als de bestelling iets later zal toekomen. super service!

Uitstekende online shop!!

Snelle informatie over bestellingstatus zeer corecte en snelle afhandeling

Positief

Oké

Prima service, correct en snel

Prettige ervaring opgedaan met Dronekenner!

Snel en betrouwbaar

Ik heb bij de andere onderneming van sous-vides ook al eerder dingen aangekocht en hier is de ervaring hetzelfde, snelle levering, goede afhandeling en (waarschijnlijk) fijn contact (aangezien er ditmaal niets mis is met het product).

Fantastische service!

Kwaliteit producten die snel bezorgd worden. Maar waar zij zich vooral in onderscheiden t.o.v. veel andere webshops is hun fantastische klantendienst: heel snelle reactie op vragen en/of problemen en 100% inzet voor de klant om alles zo snel mogelijk te regelen. Hiervoor alleen zou ik ze 7 sterren willen geven, maar kan er maar max 5 aanklikken.

zeer positief en medewerkend

Na een verkeerde levering, werd ik goed te woord gestaan door een medewerkster en de oplossinge die geboden werd was zeer positief en heeft mij aan het juiste artikel geholpen.

Goede service!!

Geen problemen. Goede kwaliteit producten en heel snel bezorging!

Snelle en goede levering

Twee lipo’s besteld en deze zijn goed en snel geleverd.

Goed maar wel wat duurder.

Snelle en onberispelijke levering

Prima prijs voor merkartikelen

Vlotte afhandeling, snelle levering

Zie boven

Een echte Drone Kenner

Prima service - No Nonsense

Goede service, duidelijk en zeker makkelijk!

Ik ben blij met de aankoop die ik heb gedaan via Dronekenner. Niet eens door de aankoop zelf, maar door alles eromheen. Ik heb niets aan te merken op de service.

Goed, snel en prijs is goed

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL