Pluspunten

Snelle levering, voordelig!

Pluspunten

Positief Tel gesprek, met uitleg,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel kennis Snelle service

Pluspunten

Uitstekend bereikbaar (per telefoon en met mooie app functionaliteit en kon zelfs bestelde producten ophalen) Deskundig advies Levering uit voorraad, niet alleen voor de standaard producten maar ook voor bijbehorende accessoires.

Pluspunten

Top bedrijf altijd snel duidelijk en weten uitstekende kennis over de producten.

Pluspunten

Deskundig

Pluspunten

Snelle service, altijd direct reactie op vragen die je gemakkelijk kunt stellen via de livechat.

Pluspunten

Snel en duidelijk geholpen, afhalen op de locatie in Rotterdam was ook geen probleem. Jammer dat er nog geen showroom is, hier wordt nog wel over nagedacht.

Pluspunten

Zeer goede aanbiedingen. Fijn dat het met een fiets bezorging geleverd is en niet standaard post NL of iets dergelijks.

bij bestellingen in het weekend als het kan een standaard indiekatie leverdatum opgeven. ik snap dat dit lastiger is in het weekend dan door de weeks. maandag nietsgehaard en dinsdag in eens dat het aan het eind van de middag geleverd werd.

Pluspunten

erg snelle levering. contact via telefoon super en aardig. julie verdienen een 10.

geen

Pluspunten

Door een vergissing mijnerzijds ging er met bestellen iets mis, dit werd snel en vriendelijk gecorrigeerd. Bedrijf bleek goed bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail. Als afgesproken de dag na de bestelling bezorgd. Nog geen gebruik gemaakt van de after-sales maar als ik de reviews lees zal dat wel goed zitten.

Pakket werd op de dag van bestellen verstuurd via Fietskoeriers.nl die het weer overdraagt aan DHL. Nadeel is dat daardoor bij DHL pas te traceren is op de bezorgdag vanaf, in mijn geval, 14.00 uur.

Pluspunten

Duidelijke site en uitleg over wat ze verkopen. Snelle levering en voor een uitstekende prijs. Ik vind de mail na de aankoop met tips en tries erg geslaagd!!

Ik heb geen klachten of opmerkingen.

Pluspunten

Snelle levering, goed advies

Nog beter aangeven welke accessoires aan te bevelen zijn

Pluspunten

- Zeer klant gericht! ( er is iemand speciaal op pinkster maandag afgekomen omdat ik mijn bestelling kon ophalen) - Komt afspraken na - Heeft de nodige kennis

Het zou leuk zijn om makkelijker te kunnen zoeken op de website naar extras. Voorbeeld: ik selecteer een dji toestel en krijg een overzicht van alle beschikbare extras voor dat type toestel.

Pluspunten

Correcte handelingen

Zou ik niet weten

Pluspunten

Goede service en adviezen en betrokken bij het product! Ook hun "elders goedkoper" dan verschil terugbetalen wordt ook daadwerkelijk nageleefd bij een van de bijbestelde accessoires (mits elders aantoonbaar op voorraad maar dat werd niet duidelijk vermeld). Hier kun je safe je drone kopen en deze was ook nog eens bij hun in een actie t.o.v. andere partijen.

Pluspunten

Prima service en snelle levering.

Pluspunten

Top! Juiste otg kabel voor DJI Spark drone geleverd. Werkt nu PERFECT!!

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL