Pluspunten

Correcte afhandeling. Snelle en goede support.

zo doorgaan

Pluspunten

Snel antwoord via chat over update leveringsstatus bestellingen.

Pluspunten

Erg goede service. Er wordt meegedacht o.a. over een probleem van mijn drone-verbinding met tablet

Pluspunten

Bij dit bedrijf niets anders dan LOF! er was iets heel stoms fout gegaan maar is in de kortste heeft men de fout hersteld en alsnog heb ik hetgeen wat ik had besteld gekregen! Het geeft je een prettig gevoel dat er aan de andere kant toch nog klantvriendelijke mensen zitten!! Zo door gaan Dronekenner!! tof bedrijf!

zover ik weet geen...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk correct mijn bestelling geleverd. Prettig gesprek met de manager gehad.

Ze waren eerst een item vergeten mee te leveren. Bij nalevering stuurde ze het verkeerde item op (lenzen voor een andere drone)... beetje gek voor een bedrijf wat zichzelf dronekenner noemt. Ik heb toen gemailt en minimaal 3 a 4 dagen gewacht, kreeg geen reactie, heb toen maar zelf opgebeld naar ze. Kwam door drukte + vakanties werd me verteld. Had wel vertrouwen dat ze het allemaal netjes gingen regelen voor me maar de hoeveelheid werk aan mijn kant om te krijgen waar ik voor betaald had was 10x dat wat ik had verwacht (mede doordat ik het verkeerd geleverde item (wel op hun kosten uiteraard) moest terugsturen). Misschien was dit allemaal net pech en zijn ze normaal heel netjes met de afhandeling maar dit was mijn ervaring.

Pluspunten

Geweldige service, verschillende producten besteld en keurig geleverd. Voor advies staan zij altijd klaar. Drone bestellen of accessories gewoon bij dronekenner. mvg C.J.Huisman.

Pluspunten

Vlotte service. Mooie website

Pluspunten

Kennis van zaken, snel en vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering van orginele onderdelen die op andere plekken vaak niet op voorraad waren.

Verzend kosten waren te hoog

Pluspunten

Levering van twee gimbal protectors bleef blijkbaar hangen bij PostNL. DroneKenner stuurde direct nadat ik daar melding van gemaakt had een nieuwe set. Kort daarna had ik er vier! Wat te doen? Terugsturen? DroneKenner was coulant en ik mocht die extra twee behouden voor een zacht prijsje. Complimenten DroneKenner!

Pluspunten

Alles klopt: prijs is goed, de verzending snel; prima!

Pluspunten

Erg goede service

Pluspunten

Snelle service. Goed verpakt verstuurd.

Pluspunten

Kennis van zaken Persoonlijk contact Reageren op mail en WhatsApp Levertijd (via koerier nog dezelfde dag geleverd als verstuurd) Nazorg, vragen of alles goed gegaan was

Pluspunten

snel en goed geleverd

Pluspunten

Betrouwbaar en snel en erg vriendelijke mensen

helemaal niks

Pluspunten

Goede communicatie, behulpzaam, snelle service.

Pluspunten

snel, effectief, vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering. Goed bereikbaar.

Pluspunten

duidelijke communicatie omtrent het product. vlotte levering. hebben aandacht voor aanvullende adviezen naar klanten toe omtrent de aanschaf van hun product.

initieel was er wat onduidelijkheid voor mij omtrent de levering vanwege het feit dat ik verschillende mails van verschillende leveringsdiensten ontving. Bij de ene dienst werd vermeld dat het pakket onderweg was, terwijl de andere zei dat het nog klaargemaakt moest worden door de afzender. eventuele aanvullende informatie omtrent de leveringsdiensten die gebruikt worden kunnen deze onduidelijkheden vermoedelijk wegnemen. uiteindelijk was de levering vlot, maar bij een bestelling van +€1000 geeft het toch een veiliger gevoel als je goed op de hoogte bent van hoe en wat er gebeurt.

Pluspunten

Een ongelofelijke nette en vlotte service, persoonlijk en je voelt je meteen op je gemak

blijf zo door gaan, super goed

Pluspunten

Dit bedrijft maakt zijn naam waar...echt een dronekenner. En dat wat niet elke internetshop kan waar maken. Persoonlijks langs geweest en hebben goede uitleg gehad. Dit bedrijf beveel ik aan. Top !!!!!

Pluspunten

Ieder nieuw model DJI drone is als eerste leverbaar in Nederland via "Dronekenner". Hier krijg je een eerlijk verhaal over de (verwachte) levertijd. Na tweemaal een DJI drone te hebben besteld bij twee grote modelbouwzaken in NL werd ik maanden lang wekelijks aan het lijntje gehouden met levering smoesjes, terwijl Dronekenner deze drones allang op voorraad had. Uiteindelijk een Mavic Air flymore combo besteld bij Dronekenner. Op 7 maart een telefoontje "hij is binnen", 8 maart kon ik vliegen! Ook de backup service is gewoonweg PERFECT! Herman dank je wel!

Pluspunten

2 maal hier besteld, alles is prima in orde. En heel fijn dat alles actueel op de site is met duidelijke communicatie

7 Molenbaan

Capelle aan den IJssel 2908LL